Sayfa 392/410 İlkİlk ... 292342382390391392393394402 ... SonSon
Arama sonucu : 3278 madde; 3,129 - 3,136 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

Kısa bir seyahatim oldu lâkin bu tatil için değil de, ziyaret ve kızımı okuldan almak içindi...

Seyahat sürecinde yine rahatsızlandım...!!! Bu da demek oluyor ki; onca operasyon geçirmeme ve ilaç kullanmama rağmen asıl sorun duruyor, biz olası başka sorunlara karşı bir ihtimal önceden tedbir almış olduk...

Şimdi biraz daha iyiyim ama yine rahatsızlığımın nüksetmesinden endişeliyim...

Öyle görünüyor ki, çalışma hayatım bir süre daha ertelenecek; dinlenmeye devam..

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2. Geçmiş olsun üstad sağlık her şey den önemli, dinlenmene iyi olmaya bak.

3.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Kısa bir seyahatim oldu lâkin bu tatil için değil de, ziyaret ve kızımı okuldan almak içindi...

Seyahat sürecinde yine rahatsızlandım...!!! Bu da demek oluyor ki; onca operasyon geçirmeme ve ilaç kullanmama rağmen asıl sorun duruyor, biz olası başka sorunlara karşı bir ihtimal önceden tedbir almış olduk...

Öyle görünüyor ki, çalışma hayatım bir süre daha ertelenecek; dinlenmeye devam..
    Geçmiş olsun Allah şifalar versin sayın T/A

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun üstad sağlık her şey den önemli, dinlenmene iyi olmaya bak.
     Alıntı Originally Posted by Haldızoğlu Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun Allah şifalar versin sayın T/A
    Çok teşekkür ederim...

Geçecek inşaAllah. Biraz zorlasa da bir gün bu sorundan da kutulurum inşaAllah...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku

Geçmiş olsun Üstad. Boşver işi gücü diyecem. Ama senin laf dinlemez biri olduğunu da biliyorum. Taktın mı takarsın konuya, çözene kadar. Rabbim kolaylıklar versin.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

PETKM
    Ne kadar nalet bi kaatmış bu ya Ula şu endeks kalkışında acaba kalksam mı diyor hala. Yukarda kösledikleri malı kafamıza satarlar korkusundan. Eeeee ne demişler yediğin hurmalar malum yerini tırmalar
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

6. Evet kendileri bayağı bir nalettir.
    200 ortalama altına inse idi kanal alt bandı 14 ler civarıydı bende bir hamla yapacaktım ama inmedi.
    17.51 üzeri kapanışlarda fibo sev. takip. Sarı trend 16.58

7.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Dirençleri hızlı geçti kanal ortası kesikli çizgiye geldi, geçebilirse kanal üst bandı 10.360 civarı izleriz.
    Altta siyah çizgi 9712 civarı.
    Döviz adil değerine gelmeden yukarı çıkışlar yükseliştir ralli değildir.

8. VAKBN Haftalık pivot değerleri.

Sayfa 392/410 İlkİlk ... 292342382390391392393394402 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •