Sayfa 815/1005 İlkİlk ... 315715765805813814815816817825865915 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 6,513 - 6,520 arası.

Konu: Viop LXV

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Dayı evini aldın mı ev al.

Artan parayla oyna çiçek gibi kazanırsın.

Sana para kaybettiren şey pozisyon büyüklüğü başka hiç bir şey değil
    Sn Çağrı;

Dunyayı, olayları okuma tarzimız/yaklaşımimız/teşhislerimiz

7 ekim 2023 tarihinde hamas israile saldırdığında "bu iş cok uzamaz" dedim.

Alark, thy ağırlıklı portföyümü muhafaza ettim. Portföy duruyor ancak çok hafifledi.

"Bu iş uzar" deseydim ve altın, aselsan alaydım. Portföy çok ağırlaşırdi.

Bir karar.... battım mı? Hayır.
    Ne oldu? Birkaç yıl geriledim.
    İnşallah bundan sonraki teşhislerim daha isabetli çıkar.

Not: VİOP'çular. Sermayenizin %1'inden fazlasini viopa koyarsaniz eninde sonunda "BATARSINIZ".Demedi demeyin.
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

Ben: Borsaya, ihtiyaç olan parayla yatı...
    İçimdeki çocuk: Ya, tamam TEK! Anladık borsaya ihtiyaç olan parayla girilmez. Al şu parayı, git kendine ayransız tavuk döner al. Uzaklaş bir şuradan ya!

3.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Sn Çağrı;

Dunyayı, olayları okuma tarzimız/yaklaşımimız/teşhislerimiz

7 ekim 2023 tarihinde hamas israile saldırdığında "bu iş cok uzamaz" dedim.

Alark, thy ağırlıklı portföyümü muhafaza ettim. Portföy duruyor ancak çok hafifledi.

"Bu iş uzar" deseydim ve altın, aselsan alaydım
    iran işi daha bitmedi.
    izrail savaş kısır döngüsü içinde.
    bıraksa iran toparlanacak, füzelerini yenileyecek,
    süreci uzatsa ekonomisi hap olacak, hava üstünlüğünü kaybedecek,
    bırakmasa, füzeler düşecek.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. Valla yatacak yeriniz yok, ful time diye diye battınız. Bir mahsuru yok, endekse yakıt oldunuz. Başta kimdi o karaman mı kahraman mı her gün endeks 5 bin diyen. 😆😆

5. Karaduman mış, kahraman değil. 😆

6. Çin, vatandaşlarına İran'a seyahat etmekten kaçınmaları çağrısını tekrarladı

Çin, vatandaşlarına İran'a seyahat etmekten kaçınmaları tavsiyesini yineledi.

Çin'i yöneten Komünist Partinin (ÇKP) yayın organı Global Times'ın haberine göre, Çin'in Tahran Büyükelçiliği, vatandaşlarına tekrardan İran'a seyahat etmekten kaçınmaları tavsiyesinde bulunduğu bir bildiri yayımladı.

İran ile İsrail arasında ateşkese varılmasına rağmen İran'daki güvenlik durumunun hala "karmaşık" olduğu belirtilen bildiride, İran'da bulunan Çin vatandaşlarına, güvenlik uyarılarına uymaları, acil durumlara hazırlıklı olmaları ve hassas bölgelerden uzak durmaları tavsiye edildi.

- ?İsrail'in İran'a şiddetli saldırılarıyla başlayan çatışma süreci

İsrail, 13 Haziran'da İran'ın çeşitli kentlerindeki nükleer tesisler başta olmak üzere ordunun üst komuta kademesini de hedef alan geniş çaplı saldırılar düzenlemişti.

İsrail'e açıktan destek veren ABD, 22 Haziran'da İran'ın Natanz, Fordo ve İsfahan'daki 3 nükleer tesisine saldırı düzenlemişti. İran ABD'nin saldırısına misilleme olarak 23 Haziran'da, ABD'nin Katar'daki El-Udeyd Hava Üssü'ne saldırmıştı.

ABD Başkanı Donald Trump, 24 Haziran'da İran ile İsrail arasında ateşkes sağlandığını duyurmuştu.

Kaynak : Anadolu Ajansı

Bu ilginç oldu nedendir bilinmez.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7. Ulkede 1 1.5 yildir sadece hisse fiyatlari düştü
    9000 lerden short açmak intihar gibi
    Zaten hisseler zamansallik enflasyon karşısında 1.5 yildir 4000 lere inmiş
    Buralardan ve daha yukaridan kısa kar satislari harici faiz gününe kdr yukarı gorunuyor

Yanlış çizmiyorsam BİST 100'de 10 bin artık sağlam destek olabilir: https://invst.ly/1b80o7

Sayfa 815/1005 İlkİlk ... 315715765805813814815816817825865915 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •