şimdi de 30 a doldurmuş 500 bin aşılamaz himalaya tepeleribu kağıt yüzünden sevinç hissimi kaybettim )))
şimdi de 30 a doldurmuş 500 bin aşılamaz himalaya tepeleribu kağıt yüzünden sevinç hissimi kaybettim )))
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Bugün hayvan stili (hacimsiz) olmadan yüzde 2 de.
İşine nasil gelirse. Stil falan yok.. ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Üstüne üstlük dün doğalgaza zam geldi. Özellikle sanayi kısmını ilhilendirsede 3 ncü çeyreği ilgilendiriyor. Şuanda odaklanılan 2 nci çeyrek olduğu için bilanço açıklanana kadar sektörler arası borsada geçiş süreci, bankalar hariç tutarsam. Bankalara zaten faiz indirilecek ha indirildi, bir şekilde inecek beklentisi olduğu üzere onların hikayesi o.
Kopuş gapıysa o gösterdikleri de bir çok kişininde o GAPlar yüzünden canı yanmış olabilir geçen haftadan beri. Ytd
Bugünun Çarşamba olması ayrı bir önem arz ediyor. T2 sebepli hafta akşama doğru parayı bırakıp birakmayacaklari belli olur. Dünkü hacimi geçersek dünkü fiyat ile birlikte iyi olur.. ytd
Herif kamyonu boşaltıyor, kâr al yapıyordur umarım. Yohusa tersini düşünmek dahi istemiyorum
Hamdım Piştim Yandım
Alip başını gitseydin ya! Bundan iyi fırsat mı olurdu. Hem o gapı kullanırdın hem de dökerdin.
Demek ki dokemedin.
Dokemiyorsun Fuat abi, ama yanıyorsun da.. ytd
Yer İmleri