Sayfa 209/222 İlkİlk ... 109159199207208209210211219 ... SonSon
Arama sonucu : 1775 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

şimdi de 30 a doldurmuş 500 bin aşılamaz himalaya tepeleri bu kağıt yüzünden sevinç hissimi kaybettim )))

2.  Alıntı Originally Posted by bugur Yazıyı Oku
    şimdi de 30 a doldurmuş 500 bin aşılamaz himalaya tepeleri bu kağıt yüzünden sevinç hissimi kaybettim )))
    Çok derinlere bakıyorsun be hocam. Gerek yok anı yaşa, çizgiler noktalar fibolar belli. Baktın olmadı zaten olmamıştı derim, olursa da eyvallah derim. Ytd
    Olduğu kadar.
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3. Bugün hayvan stili (hacimsiz) olmadan yüzde 2 de.
    İşine nasil gelirse. Stil falan yok.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

4. Üstüne üstlük dün doğalgaza zam geldi. Özellikle sanayi kısmını ilhilendirsede 3 ncü çeyreği ilgilendiriyor. Şuanda odaklanılan 2 nci çeyrek olduğu için bilanço açıklanana kadar sektörler arası borsada geçiş süreci, bankalar hariç tutarsam. Bankalara zaten faiz indirilecek ha indirildi, bir şekilde inecek beklentisi olduğu üzere onların hikayesi o.
    Kopuş gapıysa o gösterdikleri de bir çok kişininde o GAPlar yüzünden canı yanmış olabilir geçen haftadan beri. Ytd

5.  Alıntı Originally Posted by bugur Yazıyı Oku
    hic acımıyor yakıyor lotları ))) durdurulamıyor adeta ))
    Maliyetime gelsin 1 dakka durmam buralarda
    Kolpaci abinin 25 tl benim 23 tl AmigoOrhan abinin 19 tl
    Spekin 16.50 tl

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Herif rahat rahat 16.50 den aldığı kamyon dolusu malları tutuyor, bu iyiye işaret
    Hamdım Piştim Yandım

6. Bugünun Çarşamba olması ayrı bir önem arz ediyor. T2 sebepli hafta akşama doğru parayı bırakıp birakmayacaklari belli olur. Dünkü hacimi geçersek dünkü fiyat ile birlikte iyi olur.. ytd

7. Herif kamyonu boşaltıyor, kâr al yapıyordur umarım. Yohusa tersini düşünmek dahi istemiyorum
    Hamdım Piştim Yandım

8. Alip başını gitseydin ya! Bundan iyi fırsat mı olurdu. Hem o gapı kullanırdın hem de dökerdin.
    Demek ki dokemedin.
    Dokemiyorsun Fuat abi, ama yanıyorsun da.. ytd

Sayfa 209/222 İlkİlk ... 109159199207208209210211219 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •