Originally Posted by
Ozan Erol
faizi yükselttin- kuru tuttun.. kim faydalanır, dolar kredi kullananlar, dolarını bozdurup TL faize geçenler.. kim bunlar ?? tüsiad.. dolar kredi kullanma imtiyazı sadece bunlara özel, kobiler dolar kredi bulamaz, onlar TL kredi kullanmak zorunda.. iso500 rakamlarına bakıp- finansman maliyeti o kadar da matah bi kalem değilmiş diye ahlam kesmek son derece yanıltıcı.. dolar mevduatı yada kkm bozdurup geçici süre TL'ye geçenler kim ?? onlar da %1 kesim yani tüsiad.. yurtdışından yabancı yatırımcı kisvesi altında swap piyasasına gelip kur/faiz arbitrajı yapanlar kim ?? emin olun ki, onlar da tüsiad, parayı jp morgan deutsche bank etiketi altında sokmuş olmaları bu gerçeği değiştirmez.. yatırım yaptıkları siyasi figür derdest edilince 3 günde 50+ milyar doları çekip kriz yaratmaya teşebbüs edenler kim ?? tüsiad.. neymiş rezervler artmışmış, sonra 3 günde yarıdan fazlası çıktı gitti, bize maliyeti ne oldu ?? bi senedir ödediğimiz faiz.. ve bugün cari açığın yarıdan fazlasını işte o rezervlere ödediğimiz faiz oluşturuyor, ne işe yaradı ?? hiç.. üç günde ixtirdi gitti
bu gurubun elinde tek silah kaldi OZAN......AYU RALLISI....3 DOLAR ENDEKSTE BITEN....yani 13 000 tl endeks....
bununlada.....HALKIMA OKKALI BI TOKAT ATACAKLAR....FAIZ INDIRIMI TRASI ILE....
O yuzden 9000 de MALA BINDIM....beni okuyanlar bindi....BU TUSIAD i biz soyacagiz....elimizden gelen bu.....
toigimi kapattim.....ara ara buraya yazarim.....seni sevdim.....ADAM GIBI ADAMSIN.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yer İmleri