Sayfa 201/232 İlkİlk ... 101151191199200201202203211 ... SonSon
Arama sonucu : 1853 madde; 1,601 - 1,608 arası.

Konu: Xu030 endeks

1. ralli modundayız, bi şeye elleşmeye gerek yok

tabii endeks hisseleri için konuşuyorum, yan tahtaları izlemiyorum..
    endeks hisseleri içinde banka ve gyo favori zira 'rate cut is the name of the game'
    Son düzenleme : Ozan Erol; 03-07-2025 saat: 10:52.

2. açılışta attığı pin bar, yani yüksek açıp saniyesinde vermesi korkutucu bi hareket..
    xu030 endeks için stop seviyesi 11400- 11420

3. stopu beklemeye gerek görmedim, sattım çıktım..

biraz da dışardan izleyelim bakalaım

4.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    açılışta attığı pin bar, yani yüksek açıp saniyesinde vermesi korkutucu bi hareket..
    xu030 endeks için stop seviyesi 11400- 11420
    destek aşşa kırılmadı, beklediğimden daha güçlü durdu, sattıklarımın bi kısmını yerine koydum

bugün bile satış gelmemiş olması borsanın gücünü gösteriyor, yatayda dinlendirip tekrar yukarı alacak gibi

Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku

faizi yükselttin- kuru tuttun.. kim faydalanır, dolar kredi kullananlar, dolarını bozdurup TL faize geçenler.. kim bunlar ?? tüsiad.. dolar kredi kullanma imtiyazı sadece bunlara özel, kobiler dolar kredi bulamaz, onlar TL kredi kullanmak zorunda.. iso500 rakamlarına bakıp- finansman maliyeti o kadar da matah bi kalem değilmiş diye ahlam kesmek son derece yanıltıcı.. dolar mevduatı yada kkm bozdurup geçici süre TL'ye geçenler kim ?? onlar da %1 kesim yani tüsiad.. yurtdışından yabancı yatırımcı kisvesi altında swap piyasasına gelip kur/faiz arbitrajı yapanlar kim ?? emin olun ki, onlar da tüsiad, parayı jp morgan deutsche bank etiketi altında sokmuş olmaları bu gerçeği değiştirmez.. yatırım yaptıkları siyasi figür derdest edilince 3 günde 50+ milyar doları çekip kriz yaratmaya teşebbüs edenler kim ?? tüsiad.. neymiş rezervler artmışmış, sonra 3 günde yarıdan fazlası çıktı gitti, bize maliyeti ne oldu ?? bi senedir ödediğimiz faiz.. ve bugün cari açığın yarıdan fazlasını işte o rezervlere ödediğimiz faiz oluşturuyor, ne işe yaradı ?? hiç.. üç günde ixtirdi gitti

bu gurubun elinde tek silah kaldi OZAN......AYU RALLISI....3 DOLAR ENDEKSTE BITEN....yani 13 000 tl endeks....

bununlada.....HALKIMA OKKALI BI TOKAT ATACAKLAR....FAIZ INDIRIMI TRASI ILE....

O yuzden 9000 de MALA BINDIM....beni okuyanlar bindi....BU TUSIAD i biz soyacagiz....elimizden gelen bu.....

toigimi kapattim.....ara ara buraya yazarim.....seni sevdim.....ADAM GIBI ADAMSIN.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

6.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    bu gurubun elinde tek silah kaldi OZAN......AYU RALLISI....3 DOLAR ENDEKSTE BITEN....yani 13 000 tl endeks....

bununlada.....HALKIMA OKKALI BI TOKAT ATACAKLAR....FAIZ INDIRIMI TRASI ILE....

O yuzden 9000 de MALA BINDIM....beni okuyanlar bindi....BU TUSIAD i biz soyacagiz....elimizden gelen bu.....

toigimi kapattim.....ara ara buraya yazarim.....seni sevdim.....ADAM GIBI ADAMSIN.
    eywallah kuzu, hoş gelmişin.. ben de seni takdir ederim eskiden beri

ayı mayı ralli içindeyiz, faiz indirim gününe kadar ana trend yukarı olur. piyasa bugünkü tutuklamaları satacak olursa bu alım fırsatı olur, az bi maldaydım fullerim diye düşünüyorum

7.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    eywallah kuzu, hoş gelmişin.. ben de seni takdir ederim eskiden beri

ayı mayı ralli içindeyiz, faiz indirim gününe kadar ana trend yukarı olur. piyasa bugünkü tutuklamaları satacak olursa bu alım fırsatı olur, az bi maldaydım fullerim diye düşünüyorum
    Zatem rallideysek, takmaz bu işleri. Hatta düşüş bekleyenleri şoka uğratıp artı bile kapatabilir ptesi..Yok bunu bahane ederse satarsa, ptesi %1 üzeri eksi kaparsak, ralli malli tok sonucu çıkar buradan.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Zatem rallideysek, takmaz bu işleri. Hatta düşüş bekleyenleri şoka uğratıp artı bile kapatabilir ptesi..Yok bunu bahane ederse satarsa, ptesi %1 üzeri eksi kaparsak, ralli malli tok sonucu çıkar buradan.
    CHP durumu kavramakta gecikti....KILICDAOGLUNU linc ederek avundular....

simdi....GERCEKLE YUZ YUZULER.....akillari ancak basti.....

BORSA UCUN.....bu iyi bir durum....TURK OLIGARG bu ortami sever.....yarin...ZIRAAT destekli yuzde 4 luk bir alim gelir....

hukumet arti TURK OLIGARG......

DEDIN NI.....

TURKIYE dedin demektir....halk acmis filan....bunlar iyi....ISGUCU UCUZLAMIS demektir.....

LONDRADAN bi 9 milyar geldi.....bi 10 milyar da bu hafta gelir....TAHVIL VE HISSELERE....

kapattigim topikte....HEDEF FEYZA degil emme....13 000 endekse....43 dolar-tl de dengelenen....bir Vcikisi basladi...dedim.....ve topigi kapattim....celik cocuk hucumundan kurtulmak ucun..

baktim....bu ozanda benim gibi kafadan sakat....biraz ona takilayim dedim.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Sayfa 201/232 İlkİlk ... 101151191199200201202203211 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •