Sayfa 571/662 İlkİlk ... 71471521561569570571572573581621 ... SonSon
Arama sonucu : 5292 madde; 4,561 - 4,568 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,561
     Alıntı Originally Posted by SIMOVIC Yazıyı Oku
    BELKİDE EDERİ BUDUR.nerden biliyorsunuz.18 den de azar azar satmıstır.bir de olaya tersten bakın.baronu 18 den satmayıp 7 den satıyorsa sirket için acaba kotu giden nedir?sorgulamak lazım.
    hiç umulmadık sirketler konkardato ilan ediyor...dediğim gibi bu sirketin ederi mevcut fiyatının yarısı bile değil.200 M dolara yenisini kurarsın....yuksek bedelsiz nedeniyle fiktif fiyat algısı olusmıus ve fiyat yukselmiştir...bende 100 lot var ortalama 12K den....kıdem tazminatımızın yarısını yedi....battı balık yan gider.uyandık ama gec oldu...ytd
    Ederi sevdirmesin!!!O kadar modernizasyon o kadar teşvik İzmirden uzaya yol olur!Bildiği işi yapıyorum diye kasılana söylenecek çok söz var!Zamanında CİHANDAR dediğinde burun kıvıranlar vardı.Ederini gelecek sabır sabır dendi yok şirket sırrı dendi.Adama sormazlar mı borsa rekor kırıyor sen ne yapıyorsun diye!
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

2.  Alıntı Originally Posted by SIMOVIC Yazıyı Oku
    BELKİDE EDERİ BUDUR.nerden biliyorsunuz.18 den de azar azar satmıstır.bir de olaya tersten bakın.baronu 18 den satmayıp 7 den satıyorsa sirket için acaba kotu giden nedir?sorgulamak lazım.
    hiç umulmadık sirketler konkardato ilan ediyor...dediğim gibi bu sirketin ederi mevcut fiyatının yarısı bile değil.200 M dolara yenisini kurarsın....yuksek bedelsiz nedeniyle fiktif fiyat algısı olusmıus ve fiyat yukselmiştir...bende 100 lot var ortalama 12K den....kıdem tazminatımızın yarısını yedi....battı balık yan gider.uyandık ama gec oldu...ytd
    “200 milyon dolara yenisi kurarsın” gibi ifadeleri abartılı buluyorum. Mesele parayı basıp altyapı kurmak kadar müşteri ilişkisi, know-how, onay süreçleri, vs. ki piyasa değeri üzerinde bunların hepsinin etkisi vardır.

3. Ayrıca patron satışı konusunda tabiki gerçek sebebi bizler bilemiyoruz. Masum be şüpheli senaryolar mevcut. Bilen buyursun yazsın ispatı ile birlikte.

Herkes şüpheye oynuyor, yalnız belkide sadece likidite ihtiyacı vardı ve zamanlamayı kötü yaptı.

Patron sonuçta şirketin değil, kendi mülkiyetindeki payı satıyor. Teknik olarak bir şirket işlemi değil, şahsi tasarruf.

4. katılıma endeksinden çıktıgından beri düşüyor. eğer bu borç alacak faiz dengesini güzel kurup tekrar o endekse girerse bana kalırsa fiyat artartabilr. Bir de geçmiş zamanlarda geri alım açiklayip sonra vazgeçildiğin de patron spekülasyon yapıyor dedirtmem diye geri alım açıklamadık gibi bir cümle var. Bu lotları bunun için minimuma indirmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by kasirgamsi Yazıyı Oku
    katılıma endeksinden çıktıgından beri düşüyor. eğer bu borç alacak faiz dengesini güzel kurup tekrar o endekse girerse bana kalırsa fiyat artartabilr. Bir de geçmiş zamanlarda geri alım açiklayip sonra vazgeçildiğin de patron spekülasyon yapıyor dedirtmem diye geri alım açıklamadık gibi bir cümle var. Bu lotları bunun için minimuma indirmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.
    Alan kim orasına bakın.

Esende de 20 TL de patron sattı Fon aldı Şimdi aynını gene yaptılar Naten de gene fon aldı.

Esen de ben tepeyi bekliyemedim 55 TL lerde döküldüm başka hisseye daldım oda az hareketli.

Azda Egeen aldım ve amigdalamı kapadım bekliyeceğim.

Maliyet olayı açısından bakarsak bende sıkıntı yok.YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,474
    Pentagon Pizza Report Oldukça hareketli hafta sonuna kadar planlar yapılıyor !..

AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,561
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,474
    İşte mal nasıl satılır son 2 saat tir onu seyrediyoruz !..
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Sayfa 571/662 İlkİlk ... 71471521561569570571572573581621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •