Sayfa 842/1005 İlkİlk ... 342742792832840841842843844852892942 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 6,729 - 6,736 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    - Küçüklüğümde kâğıdın altına demir para koyardık. Kâğıdı karalardık, paranın resmi çıkardı kâğıda. Şimdi çizgi çekip duruyorum grafiklere parayı bulabilmek için.
    - Küçükten belliymiş borsacı olacağın.
    Oyunda kalmak önemli, para kazanmak değil. Para arkadan gelir diye düşünürüm

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Dükkan da niye kimse yoktu. Bozkurt reisim hünkârım uğurlu elleriyle benim S1 i mundar etti. Artık o da kimildamiyor. Ne edecuk şimdi.

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    İşim bu yapacak birşey yok. Bıir de emeklyim eyt.

Bir nevi terapi abi sizin için. Temel ve teknik analiz çalışmalarınız da sizi zinde tutar. Hele doğru yere sefer eyliyorsanız, çalışmalarınızın karşılığını alıyorsanız... Kolay gelsin abi, saygılar...

4. günaydın, endekste herkes düzeltme bekliyor ancak beklenen düşüş sadece teknik gereklilikten kaynaklı düzeltme olabilir. aylık, haftalık grafikler al durumunda. Düzeltmeler saatlik ve günlük grafiklere göre olur. Yani derin ve büyük düşüş beklemiyorum.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Oyunda kalmak önemli, para kazanmak değil. Para arkadan gelir diye düşünürüm
    Aralık 2022'yi unutamam. BİST 100 1700'lere sert düşünce büyük ralli öncesi saf dışı kalmıştım.

şort culara siyaset gene yol vermeye başladı.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/e...ci-931763h.htm

İmamoğluna siyasi yasak yeni dava ve iddaname 20 Temmuz adli tatil sonuna kalmış iddaname yazılmaya başlanmış ve o kadar kalınki 20 Temmuza yetişemiyor iyimi bu dijital çağda.

https://www.sozcu.com.tr/son-dakika-...mlandi-p190680
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

7. Başkan bu tektu nun derdi be? Sen yoksun diye mi bu afra tafra?

8.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Modum: Yalvarırım biri bana söylesin, endeks nereye gider!
    Bugün için mi yoksa 1 hafta sonrası için mi yoksa 1 ay sonrası için mi yoksa 1 yıl sonrası için mi tek abi sana yardımcı olmak adına soruyorum.
    27 haziranda 9200 lerde olan bist 1 haftada 10200 lere geldi yani hali hazırda 7 günde yüzde 10 dan fazla kâr getirisi oluştu. Biraz sindirmesi gerekiyor sağlıklı 1 trend için yoksa aksi durumda zorlama olursa ayu arkadaşlar tedirgin olur bu durumda kavga çıkar ve zopayı yersin
    Hamdım Piştim Yandım
    31.07.2025 tüm parayı yine aselse gömdüm mertabi

Sayfa 842/1005 İlkİlk ... 342742792832840841842843844852892942 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •