Sayfa 855/1005 İlkİlk ... 355755805845853854855856857865905955 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 6,833 - 6,840 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Evde güvende mi olacağını düşünüyorsun.
    Benim ki pokun içine sığar. Büyük parası olan düşünmüştür bir gün sıra ona gelirse neler olacağını. Mesela ben siyaseten muhalif bir işadamı olsam. Yarın beni alırlarsa ailem şirketim ödenecek çekleri vs hepsini düşünürüm ona göre fiziki bir yol seçerim.

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kendi adıma Pts den itibaren t2 den gelecek parayla fiziki altın ya da altın S1 alarak borsa defterini kapar geçerim. Zaten bilançolar iyi gelmeyecek. Faiz yükü sermayeleri eritti. Dünya da çatır çatır ekonomik savaş varken baas rejiminin daha neler yapacağını düşünmem artık.
    Yanlış anlamayın da şu hisse nette senet alıp taşıyan bir Allah’ın kulu yok mu. Çoğunluk Hissenet kuruluş tarihinden itibaren short gidiyor. Bir kaçı giden koç veya Tofaş’ı dün almıştı satıyor. Peki be senetler kimde. Borsayı siyaseti dizayn eden adamlar tutuyor. 1,5 yıldır ky yı döktüler, şimdi malı sürecekler. İzleyen olmayın. Citinin altın raporu nokta atışı gervekleşecektir. Belki çok az dolar ülkemizde yükselir.

3. Finalde bunlar gezi eylemleri gibi birşey çıksa da finali yapsak diye dua ediyorlardır. Her felaketten baas a geçiş peşine koştular. Pasif direniş kepenk kapatacaksin “ çalışmıyorum kardeşim “ diyeceksin. Organize olacak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Patron maldaysa nükleer savaş olsa düşmez. Çıkacaksa çıkar burada yazanlar da çok umurunda olmaz. Bu gösterge değildir . Biz neden bahsediyoruz sen hala borsadan zarttan zurttan.

Aynen abi. Falanca hisse bedavaya veriyorlar deseler benim için önemli değil. Ülkem gidiyor ben para kazanmışım bana hiç haz vermez. Her gün gülen biri olarak somurtkan olmak çok zoruma gidiyor.

5.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Yanlış anlamayın da ÅŸu hisse nette senet alıp taşıyan bir Allah’ın kulu yok mu. ÇoÄŸunluk Hissenet kuruluÅŸ tarihinden itibaren short gidiyor. Bir kaçı giden koç veya TofaÅŸ’ı dün almıştı satıyor. Peki be senetler kimde. Borsayı siyaseti dizayn eden adamlar tutuyor. 1,5 yıldır ky yı döktüler, ÅŸimdi malı sürecekler. İzleyen olmayın. Citinin altın raporu nokta atışı gervekleÅŸecektir. Belki çok az dolar ülkemizde yükselir.
    Biz “donsuz kalırım malsız kalmam” jenerasyonındayız. Senetler bende hep borsadayız ama bıktık bıktık bıktık… devamlı tetikte olmak seni de yormadı mı?

6.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Finalde bunlar gezi eylemleri gibi birşey çıksa da finali yapsak diye dua ediyorlardır. Her felaketten baas a geçiş peşine koştular. Pasif direniş kepenk kapatacaksin “ çalışmıyorum kardeşim “ diyeceksin. Organize olacak

Ben göz göre göre akp ki biriyle alışveriş yapmıyorum. Çevrem de ful akp olmasına rağmen misafir olarak da kabul etmiyorum. Hatta trol yakın akrabaları telefon dan engelledim sildim. Benim tepkim bu derece sert İmamoğlu göz altına alındığı gün. Bu saatten sonra kurtardık kurtardık yoksa geçmiş olsun.

7.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Biz “donsuz kalırım malsız kalmam” jenerasyonındayız. Senetler bende hep borsadayız ama bıktık bıktık bıktık… devamlı tetikte olmak seni de yormadı mı?

Baya bir birikimi olan arkadaşla imamlığı olayından önce ve sonra analiz yaptık. Dedim ona İmamoğlunu bırakırlar mı. Bunun arkasından daha da ileri giderler mi. Kolay kolay bırakır kenara çekilir mi. Cevaplardan sonra hisseden uzak durup S1 de kaldık. Portföyünü 3 e katladık 2023 den beri. Şuan da hisse yok elinde. Bu arkadaş bir ara Kılıçtaroğluna oy verirsen seninle görüşmem diyen biriydi.

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Finalde bunlar gezi eylemleri gibi birşey çıksa da finali yapsak diye dua ediyorlardır. Her felaketten baas a geçiş peşine koştular. Pasif direniş kepenk kapatacaksin “ çalışmıyorum kardeşim “ diyeceksin. Organize olacak

Bu sefer çok sıktılar gibi düdüklü tencere misali olayları başlatırlarsa çok hızlı olabilir sonuç yandı gülüm keten helva olmasın sakın.

Ben hisse taşıyorum parça pörçük 30 tane.

YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 855/1005 İlkİlk ... 355755805845853854855856857865905955 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •