Yanlış anlamayın da şu hisse nette senet alıp taşıyan bir Allah’ın kulu yok mu. Çoğunluk Hissenet kuruluş tarihinden itibaren short gidiyor. Bir kaçı giden koç veya Tofaş’ı dün almıştı satıyor. Peki be senetler kimde. Borsayı siyaseti dizayn eden adamlar tutuyor. 1,5 yıldır ky yı döktüler, şimdi malı sürecekler. İzleyen olmayın. Citinin altın raporu nokta atışı gervekleşecektir. Belki çok az dolar ülkemizde yükselir.
Finalde bunlar gezi eylemleri gibi birşey çıksa da finali yapsak diye dua ediyorlardır. Her felaketten baas a geçiş peşine koştular. Pasif direniş kepenk kapatacaksin “ çalışmıyorum kardeşim “ diyeceksin. Organize olacak
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben göz göre göre akp ki biriyle alışveriş yapmıyorum. Çevrem de ful akp olmasına rağmen misafir olarak da kabul etmiyorum. Hatta trol yakın akrabaları telefon dan engelledim sildim. Benim tepkim bu derece sert İmamoğlu göz altına alındığı gün. Bu saatten sonra kurtardık kurtardık yoksa geçmiş olsun.
Baya bir birikimi olan arkadaşla imamlığı olayından önce ve sonra analiz yaptık. Dedim ona İmamoğlunu bırakırlar mı. Bunun arkasından daha da ileri giderler mi. Kolay kolay bırakır kenara çekilir mi. Cevaplardan sonra hisseden uzak durup S1 de kaldık. Portföyünü 3 e katladık 2023 den beri. Şuan da hisse yok elinde. Bu arkadaş bir ara Kılıçtaroğluna oy verirsen seninle görüşmem diyen biriydi.
Yer İmleri