Sayfa 910/1005 İlkİlk ... 410810860900908909910911912920960 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 7,273 - 7,280 arası.

Konu: Viop LXV

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Reis benim hedef tuttu. Yönetici olduğum gün ile bugün arasında portföy de %20 fark var. Borsada fırsatlar bitmez. Ortada adam kalmadı içeri alınmayan. Bu ortamda ben borsada hisse mi taşırım. En kötü S1 üstüne yatar beklerim.
    yazma böyle şeyler yanlış anlarlar
    bal tutan parmağını yalar

derler derler
    vermesende derler
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Borsa neyi fiyatliyor?
    Sile belediye başkanının da gözaltına alınmasına mı,
    Cumhurbaşkanının cumartesi vereceği müjdeyi mi,
    ( Neden beklenir ki ver gitsin bugünden mehteri yani müjdeyi)
    Pkk'nin göstermelik silah bırakma seremonisine mi,
    Hiç biri kafası karışık takılıyor öylesine mı?
    teörsüz Türkiye konusu, pkk nın silah bırakması. bol miktarda bunun finansal tarafı da anlatılır.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    koy ekstreyi ortaya
    Ben watsapdan attım. %24 benim ki iki ay olmamış.

4.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    teörsüz Türkiye konusu, pkk nın silah bırakması. bol miktarda bunun finansal tarafı da anlatılır.
    Hukuk olsa bir anlamı olur. Hukuk olmayınca yarın canı sıkılır vazgeçer

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ben watsapdan attım. %24 benim ki iki ay olmamış.
    İbanı gönderiyorum banada at
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İbanı gönderiyorum banada at
    Oğlum benim portföy senin bir iki günlük zararın. Bu günlerde yolsuz mu kaldın da kırıntılara göz diktin

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Oğlum benim portföy senin bir iki günlük zararın. Bu günlerde yolsuz mu kaldın da kırıntılara göz diktin
    S1 de benden 55 gademe iyisinya o bakımdan gözüm kaldı dayucuğum
    Şaka maka bi memur maaşı zararda bekliyik kaçgündür ama olsun sıkıntı yok, nassa lazım olmuyan parayı yatırdık
    Hamdım Piştim Yandım

8. Bu Hafta: “Gösteri Amaçlı†Silah Bırakma
    PKK’nın Irak’ın Süleymaniye bölgesindeki kamplarından 20–30 militana ait hafif silahların sembolik olarak imha edilmesi planlanıyor. Bu etkinlik 10–12 Temmuz tarihlerinde, sivil toplum ve KRG (Kürdistan Bölgesel Yönetimi) temsilcilerinin gözetiminde gerçekleşecek .

Reuters ve AA haberlerine göre, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Türkiye istihbarat ve kuvvetlerinin süreci 3–5 ay içinde tamamlaması gerektiğini, bu sembolik adımın kalıcı politik değişimlerin teminatı olmayacağını vurguladı
    Euronews
    +1
    Anadolu Ajansı
    +1
    .

�� Yorum
    **Tahrik mi, cömertlik mi?**
    – Olumlu: PKK’nın resmen silahsızlanma yönünde atılan ilk adımı, uzun süredir devam eden müzakereleri görünür kılıyor. Bu, sahada "terörsüz Türkiye" vaadine yönelik somut bir jest olarak algılanabilir.
    – Eleştirel: Sadece “birkaç silahın kırılmasıâ€, PKK'nın tüm silahlı yapısının çözülmesi için yeterli değil. Bu hareket, şeffaf mekanizma ve denetim talep eden taraflarca "sadece gösteri" olarak değerlendiriliyor.

Zamanlama ve güven faktörü:
    Süreç perde arkasında istihbarat ve güvenlik güçlerinin koordineli denetimi ile şekilleniyor. Bu, güvenlik kaygıları nedeniyle sürecin daha kontrollü yürütüleceğini işaret ediyor. Ömer Çelik’in “3–5 ay içinde tamamlanmalı†uyarısı, Türkiye’nin gözünü erken sulanacak bir motivasyona dönük risklere çevirdiğini gösteriyor
    Facebook
    +3
    Anadolu Ajansı
    +3
    Euronews
    +3
    .

Siyasi baskılar:
    DEM Parti ve diğer Kürt siyasi çevreler, olayın ardından TBMM düzeyinde anayasal ve yasal güvence taleplerini yineliyor. Bu da sürecin sadece sahadan değil, parlamentodan beslenmesi gerektiğini vurguluyor
    VOA Türkçe
    +1
    Euronews
    +1
    .

�� Neticede…
    Bu sembolik silah bırakma adımı, çözüm sürecinde gerçekleşen ilk somut jesttir ve olumlu olarak adlandırılabilir.

Ancak gerçek kalıcılığın sağlanması için:
    a) Öcalan’ın cezaevi şartları yeniden düzenlenmeli,
    b) TBMM’de Kürt kültürel ve politik haklarını güçlendirecek yasal düzenlemeler hayata geçirilmelidir.

Sadece sembolik silah imhası ile barış inşa edilmez; demokratik zeminin güçlendirilmesi, çokça güven ortamı yaratacaktır.

yapay zekanın yorumu
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 910/1005 İlkİlk ... 410810860900908909910911912920960 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •