Artan

12.320,00 10 18:10
85,80 10 18:10
236,70 9.99 18:10
88,70 9.98 18:10
67,85 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

46,58 -9.99 18:10
56,05 -9.96 18:10
194,30 -9.96 18:10
10,80 -9.92 18:10
21,60 -9.47 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

14.811.272.651,72 18:10
11.086.493.448,58 18:10
7.357.061.520,82 18:10
6.085.142.723,10 18:10
5.960.933.774,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8035 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LXV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    örnek veriyorum geçen sefer limiti olan herkes lafla da olsa ihtiyacım var dedi aldı belge istenmedi. mesela bu sefer soruyor neden ihtiyacın var. Sende mesela diyorsun ki SGK borcum var bunu ödeyemedim.Ya da işçilere 3 aydır maaş ödeyemedim. Geçen sefer bu belgeler istenmeden o krediler verildi bu sefer SGk dan bana döküm getir göreyim diyor paranın nereye gideceğini. Benim bildiğim bu olurda yanılırsam ben ne biliyorsam derim.

En önemlisi bu sefer çarkların en azından döner kalabilmesi için o kredilerin gerçekten ihtiyacı olana ulaşması gerek.
    ufak bir sorum var.
    Sgk primini yahut çalışan mayışlarını ödeyemeyenlere neden yardım ediyoruz?

2.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    ufak bir sorum var.
    Ekonomi çok hızlı bir şekilde milildiği zaman şirketler adapte olamayabilir. Basiretli olmak ticaretin şartıdır ama devlet saçmaladığında bu mazur görülebilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    şirketler adapte olamayabilir.

Bireyler de adapte olamayabilir o zaman adapte olamayan bireylere de kart borcu ödeme desteği falan mı olacak.

bu sefer de ortaya yeni bir soru çıkar.

adapte olanlara ödül var mı?

Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Bireyler de adapte olamayabilir o zaman adapte olamayan bireylere de kart borcu ödeme desteği falan mı olacak.

bugünden itibaren kredi kartlarımı emlak vergimi araba vergi mi kira geliri beyanımdaki vergimi ödemeyeceğim
    beklentim zor durumdaki bireylere kredi.
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku

Devletçi ekonomi yöntemini seçmişsen kuralı simbiyotik ilişki olmak zorunda. Devlet senden çok alıyorsa zamanı geldiğinde aynı şekilde geri vermeli. Ulufe değil. Tabii ki ödüllendirme olmalı. Benim istediğim bir yönetim sistemi değil bu ama böyle ise bu şekilde olmalı

6. Cigdem Toker
    @cigdemtoker
    ·
    22s
    Denizli B.şehir Belediyesi BELTAŞ kayıtlarına girmeyen 25 milyon TL'lik teleferik geliri nerede?

AKP dönemine dair tespitleri içeren; zimmet, evrakta sahtecilik, nitelikli dolandırıcılık isnadlarını içeren suç duyurusu 13 aydır bekliyor.

nefes krediside böyle ülkenin spordan tut bütün kurumları bu şekilde yönetiliyor liste yapılmıştır kendi adamlarından yer kalırsa diğerlerine sıra öyle gelir.
    Bakın yukarda belgelerle şikayetler yapılmış ama ilgilenen yok ülke bu durumda adalet ve hak herkese eşit olmalı yoksa burada çok yazar çizeriz ama geleceklerde gider
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

7.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    ufak bir sorum var.
    Arkadaşım örnek verdim. Benim uzmanlık alanım değil bu işler. Anlatmaya çalıştığım kim ne kredi alacaksa bu sefer ihtiyacının ve sebebini belgeler ile sunmak durumunda. E ne yapalım mesela düzgün işletmeleri batıralım mı? E adamın belki alacağı var onu alamadı bu hale düştü.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •