Devletçi ekonomi yöntemini seçmişsen kuralı simbiyotik ilişki olmak zorunda. Devlet senden çok alıyorsa zamanı geldiğinde aynı şekilde geri vermeli. Ulufe değil. Tabii ki ödüllendirme olmalı. Benim istediğim bir yönetim sistemi değil bu ama böyle ise bu şekilde olmalı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cigdem Toker
@cigdemtoker
·
22s
Denizli B.şehir Belediyesi BELTAŞ kayıtlarına girmeyen 25 milyon TL'lik teleferik geliri nerede?
AKP dönemine dair tespitleri içeren; zimmet, evrakta sahtecilik, nitelikli dolandırıcılık isnadlarını içeren suç duyurusu 13 aydır bekliyor.
nefes krediside böyle ülkenin spordan tut bütün kurumları bu şekilde yönetiliyor liste yapılmıştır kendi adamlarından yer kalırsa diğerlerine sıra öyle gelir.
Bakın yukarda belgelerle şikayetler yapılmış ama ilgilenen yok ülke bu durumda adalet ve hak herkese eşit olmalı yoksa burada çok yazar çizeriz ama geleceklerde gider
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Arkadaşım örnek verdim. Benim uzmanlık alanım değil bu işler. Anlatmaya çalıştığım kim ne kredi alacaksa bu sefer ihtiyacının ve sebebini belgeler ile sunmak durumunda. E ne yapalım mesela düzgün işletmeleri batıralım mı? E adamın belki alacağı var onu alamadı bu hale düştü.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri