YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
5 yıl dedin ya bu bize yeter emmi
degerli dostlarim.....
bizim borsanin onumuzde ki 5 yilda.....ilk hedefi 5 dolar endeks....sonra....FEYZA....
ben ne diyorsam odur....
SEBEB.....
ULKEMIN GEOPOLITIGI....
sonuc....YATSIN YANIMA....SARILMASIN....DONSUN UYUSUN....KIRK YILIM ONUN OSSUN...
DIYEN.....bati ve israel.....ULKEMDE....YENI BIR ISBIRLIKCI GURUP ARADI VE BULDU....
gariii....PARA GANI.
9000 DE MALA GIRDIK....POZIZYONUMUZU ALDIK....
gariii.....
zamanin gecmesini bekliyoruz....HEDEF FEYZA-1 TOPIGIMDE....100 katina kaartlarimizi sattik...HEDEF FEYZA-2 de....ortalama 200 katta satacagiz....
bu konu kapandi....topigimi kapattim....
girgirdayiz.
HEDEF FEYZA-1 Topigimi okuyun....800 endekste aldik....4500 endekse geldigimizde....
cussssss....DAHA BU NEKI DIYORDUM....
3 DOLAR ENDEKSE CIKTIK....gomun mamina cakayim....burasi hedef feyza dedim....2.5 yil oldu.....surunduk....2.25 dolara indik....BINDIK.
TEKNIK ANALIZMIS....
kim iker teknik analizi....oda ne ula....ha ha ha.....
TURKIYE.....1923 ILA 1950 ARASI....bagimsiz bir devletti....
1950 den beri....TURKIYEYI BIZ YONETMIYORUZ.
BIZ....tum partiler....FIGURAN OSMANLARDIR....
lutfen bana kusmeyin....YAZACAK BISEY YOK....mali aldik....YATACAGIZ 5 YIL.....
vadeli yaklaşık %1 yukarı açtı, havayolu kağıtları öncülük ediyor primde, galiba dün newyork borsasında havayolları yüksek prim yapmış, onu bahane ediyorlar
bugün hayırlı cuma, pkk 50 yıllık silahlı mücadeleyi bitirdiğini ilan edecek, buna dair sembolik bi tören yapılacak
Yer İmleri