Artan

74,80 10 13:55
22,22 10 13:55
14.980,00 9.99 15:01
159,70 9.99 15:03
356,25 9.95 13:55
Artan Hisseler

Azalan

13,18 -9.97 15:03
28,24 -8.79 15:03
3,32 -8.29 15:03
90,50 -8.12 15:04
539.997,50 -7.71 13:55
Azalan Hisseler

İşlem

7.935.864.853,44 15:04
6.747.465.167,05 15:03
6.309.475.644,50 15:03
5.993.348.209,88 15:04
5.950.336.224,34 15:04
Tüm Hisseler
Sayfa 583/685 İlkİlk ... 83483533573581582583584585593633683 ... SonSon
Arama sonucu : 5478 madde; 4,657 - 4,664 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,497
    Egeen Kar eden enflasyon muhasebesi ve 35 Milyon dolarlık yeni fabrika yatırımı yüzünden kar gösteremeyen bir firma .Büyüme yatırıma rağmen devam ettiğini de söyleyebiliriz Temettü dağıtmıştır ki çoğu firma bunu da yapmaz . Büyüdüğünün diğer göstergesi Öz VArlık büyümesidir. Ayrıca Fiyatı da Pd/dd oranı takibi yapılırsa ucuzlamaya devam etmektedir. AL verdiğine de şuradan eminiz HBK / Fiyat oranı ve Hisse Başına düşen Öz Varlık miktarı ile de görülebilir . Şimdiki çıkış aynı şekilde olursa 26 000 - 42 000 TL arasında olacağını sanıyorum ayrıca bölünme sonrası da yolu açık bir firma.
    Kısaca Toplamaya devam ediyorum !..
    Son düzenleme : Baygeorge; 18-07-2025 saat: 09:06.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

2. Bari konya ciment pesine takil be uyuz hisse

3. Başka hisselerin pazarlamacıları !! çıkmışlar yine meydane hepsi birbirinden merdane. Bizim Egeen hepücüğünden daha iyi ve bizim F/K mız yükselmiyor onların ki yüskekk olduğu içürü tu kakalar. Bizim 85. QTR de karımız yüp yüskek olup iyice F/K lıyacağız. Hem 3 liralık temettümüz de 13 lira olup o vakit 100. yaşımızda temettüylen emekliliğin tadını çıkaracağız. Hem hangisinin Gaziemirde açılmış fabrikası var, endeks 11000 ‘e dayanmasına rağmen 8000 bile bize haram olsa da ( el yükseltiyorum) hedef 55000. Sallıyorsun demeyin bakla değil papatya falı benimkisi. Her türlü para kazandırmasa da göreceli dereceli, dereceli en iyi hisse bu, bunun dışında hepsi çöp ve benim dışımda herkeş cahal olduğu için diğer hisseleri pazarlıyor burada. Düşebilir de, yatay gidebilir de, yükselebilir de diyorum ki ne olursa olsun ben demiştim diyeceğim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,497
    19 000 Lerden satabilseydiniz yani o gün sat diyenlere vebal alıyorsunuz demeyip satabilseydiniz kasımdan sonra yükselen dolar fiyatı ile kar verilerinin artacağını ön görebilecektin . Oysa sürekli kör döğüşü yapar gibi aynı şeyleri yazıp temcit pilavı gibi tekrarlıyorsun . Bu şekilde kendini geliştiremediğin gibi başkalarını da hatalı yönlendiriyorsun . Bence sakin bir 6 ay gecir egeen ile ilgili daha sonra tekrar bak fikirlerin değişebilir. Şu an rüzgarın eğeen in arkasında esmediği yelkenlerinin yavaş bir meltem aldığını bunun da egeen in fiyatını yukarı çok hızlı götürmeyeceğini doların adil değerini bulduğunda hareketleneceğini görebileceksin .
    Saygılar,

Dip NoT : ilgili forum da Doların adil değeri deniz43 yarafından hesaplanmış idi.

Alıntı Originally Posted by Pyrros Yazıyı Oku
    Başka hisselerin pazarlamacıları !! çıkmışlar yine meydane hepsi birbirinden merdane. Bizim Egeen hepücüğünden daha iyi ve bizim F/K mız yükselmiyor onların ki yüskekk olduğu içürü tu kakalar. Bizim 85. QTR de karımız yüp yüskek olup iyice F/K lıyacağız. Hem 3 liralık temettümüz de 13 lira olup o vakit 100. yaşımızda temettüylen emekliliğin tadını çıkaracağız. Hem hangisinin Gaziemirde açılmış fabrikası var, endeks 11000 ‘e dayanmasına rağmen 8000 bile bize haram olsa da ( el yükseltiyorum) hedef 55000. Sallıyorsun demeyin bakla değil papatya falı benimkisi. Her türlü para kazandırmasa da göreceli dereceli, dereceli en iyi hisse bu, bunun dışında hepsi çöp ve benim dışımda herkeş cahal olduğu için diğer hisseleri pazarlıyor burada. Düşebilir de, yatay gidebilir de, yükselebilir de diyorum ki ne olursa olsun ben demiştim diyeceğim
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

5.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    19 000 Lerden satabilseydiniz yani o gün sat diyenlere vebal alıyorsunuz demeyip satabilseydiniz kasımdan sonra yükselen dolar fiyatı ile kar verilerinin artacağını ön görebilecektin . Oysa sürekli kör döğüşü yapar gibi aynı şeyleri yazıp temcit pilavı gibi tekrarlıyorsun . Bu şekilde kendini geliştiremediğin gibi başkalarını da hatalı yönlendiriyorsun . Bence sakin bir 6 ay gecir egeen ile ilgili daha sonra tekrar bak fikirlerin değişebilir. Şu an rüzgarın eğeen in arkasında esmediği yelkenlerinin yavaş bir meltem aldığını bunun da egeen in fiyatını yukarı çok hızlı götürmeyeceğini doların adil değerini bulduğunda hareketleneceğini görebileceksin .
    Saygılar,

Dip NoT : ilgili forum da Doların adil değeri deniz43 yarafından hesaplanmış idi.
    Bilakis çok sakin keyifli ve eğlenceliyim. Çünkü hiçbir zaman fabrika haberi geldiğinde senin yazdığın 9200 altı yok artık hedef hep yukarı yazmadım, hayal kurmadım. Falda şu çıktı haftaya şu rakam olacak saçmalıklarına girip mahçup olmadım. Dolar Euro Kanada Zimbabwe’yle bağlantı kurup komiklik yapmadım. Aha şimdi ki karda muazzam sonuç gelecek , az kaldı daha iyi kar gelecek bu sefer diye polyanacalık yapmadım. Patronun işi gücü yok da borsayla mı uğraşacak, adam işine konsantre söyleminden; patron spek işbirliği ile kağıt baskılanıyor demedim. Başından beri aynı söyleminde omurgalı durmaya gayret ettim. Bu kağıt bu kar ve bu fiyatla olması gereken yerde ve pahalı. Kazanmanın yolu yabancı ortaklık, arazinin yüksek meblağ ile satışı veya emlak projesi ve çok sağlam bir bedelsiz dedim diyorum diyeceğim. Kapişşş ???

6. bugün 750 den alıp 18 binden satmadığım egeene 12 lotluk alımla (7810 tlden saat 10.19 atayatırım)ortalamamı yükselterek destek attım.içime doğdu
    Borsada alınacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,604
    Bu grafigi hatirlayanlar vardir!Aselsan sinüs egrisi ile Egeen sinüs egrisi nerdeyse aynı iken Aselsana bakın Egeene bakın eğer bu eğriyi uyarlarsanız Egeen ne olurdu?Biraz beyin jimnastiği yapın tabii patron faktörünü de göz önünde bulundurarak!Kağıt nasıl hiç edilir işte en canlı tanığı Aselsan!
    "Hayatın inişlerini istemiyorum, çıkışlarına değmez."
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

8.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Saygılar,

Ha bir de sen kendini gelişmiş, geliştirilmiş gibi mi görüyorsun ??? Şurada sorsak kim buranın ters indikatörü, en boş yazanı, en saçma sapan grafikimsi, görecemsi komedilerle ne çiziktirdiyse tersi çıkanı, en boş falcısı, en karavanacısı diye cevabı belli… Teknik traktörüm, höstadddım sanmakla olunmuyor, bir insan sadece 18000 lerde birazını veriyorum dediği doğru çıkıp ondan sonra temcit pilavı gibi yazdıklarının tamamı boş çıkmasına, aksi gerçekleşmesine rağmen bir de ahkam kesiyorsa buna sadece gülerim. Buranın altı yok diye 500 kere yazdın hep altını gördü, bu adamlar çok iyi niyetliler, çok profesyoneller dedin, bilakis hep kötü niyetli açıklamalara dair KAP geldi ya da hiçbir açıklama gelmedi. İnsanları yanlış yönlendiren ben miyim yoksa 500 milyon katrilyon ile her yerden buldukça y ( alıyorum ) deyip ha babam de babam alın diyen sen misin ??

Sayfa 583/685 İlkİlk ... 83483533573581582583584585593633683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •