Sayfa 212/216 İlkİlk ... 112162202210211212213214 ... SonSon
Arama sonucu : 1726 madde; 1,689 - 1,696 arası.

Konu: Xu030 endeks

1. Bu sefer sanayiler daha iyi gider diyordum ama sanırım yine ve yeniden bankalar gidecek

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    MALA GOMULUN yawrilerim....MALA GOMULUN.....bankalarda alim firsati verdi.
     Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    abd büyükelçisi tom barrack bizim htş şara ile aponun mazlum abdi'yi bi araya getirdi, toplantı çıkışında ypg'liler -bu kim ulan, bu abd büyükelçisi değil, bu bir mit ajanı' diye ağlaşıyordu, ne laflar ettiyse barrack, hemen centcom bağlantılarına gittiler, tabii centcom özerk bi yapı savunma bakanlığı içinde, yani pentagon karşısında özerk, çünkü mühim bi işi var, israil'in varolma hakkını savunmak, o bölgede görev görüyor, o yüzden en koyu israilci bu centcom komutanları..

durum şu: iran'ın ağzı burnu dağıldı, kendi donunu toparlama durumunda, oysa aynı iran beş sene evvel 5 başkentte iktidar olduğunu gururla anlatıyordu- ırak suriye lübnan yemen gazze, şimdi hepsi sahipsiz.. tabii grand türk-israil mutabakatına ulaşılmadan herşey uçucu, ama abraham accords tamam abi, golan tamam abi, tanıyorum senin var olma hakkını (tanımasam kaç yazar?) herkes haddini hududunu bilsin ama, sınır çizilsin sınır belli olsun ama.. şimdi bunlar zaten failed states suriye ve ırak, bunlar TL kullansın dinar falanı bıraksın, TL parasal birliğine dahil olurlar.. böyle böyle entegre olurlar, iç ticarette TL kullanırlarsa türk bankaları da açar ikişer şube, yavaş yavaş entegre olurlar
    OZANIM.......

mala niye yerlestim.....yazinda buyuttum...GRAND-ISRAEL-TURK MUTABAKATI....

25 YILLIK.....TURK GEOPOLITIGI BU.....mala girin ve yatin.....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

3. Emmi sektör ağırlığı sanayi mi banka mı

Onu desen

4.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Emmi sektör ağırlığı sanayi mi banka mı

Onu desen
    bilanço dönemi başlıyor, sanayiler kötü gelecek bankalar ehven-i şer
    allahtan faiz indirimi ve not artışı ihtimal
    önce bankalar sonra öbürleri

5.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    OZANIM.......

mala niye yerlestim.....yazinda buyuttum...GRAND-ISRAEL-TURK MUTABAKATI....

25 YILLIK.....TURK GEOPOLITIGI BU.....mala girin ve yatin.....
    şu netanyahu'yu atabilseler hükümetin başından, herşey kolay olacaktır,
    bu o.ç gitmeli, hapse tıkılmalı hırsız zepeveng

6. Tam düzlüğe çıkıcaz yine şimşek görevden alınacak lafları çıktı

7. xu030 endeks geçen sene tam bugünlerde yapmış zirvesini 12300, o günden beri aşağı eğimli düzeltme modunda kaldı, 2 sert kırılım oldu- ilki ağustos başı yen kaynaklı küresel carry fırtınası dış kaynaklı, ikincisi ise 4 ay evvel laz müteahhidin derdest edilmesi iç kaynaklı.. geçen yıl tam bugünlerde manşet moodys 2 kademe not artışıydı, gerçi önceki mayısta ykb satılıyoo yalanıyla zirve yapmış, yabancı satışı başlamıştı, temmuz moodys zirvesinden sonra katmerlendi.. kasım trump zaferi yönü çevirdi, tam yeni zirveye doludizgin gidiyorduk ki, ekrem tutuklandı, 4 ay daha oyalandık.. bunların hepsi paranın fonlama maliyeti, geçen sene temmuzdan beri nakit duranın 100 lirası 150 lira oldu, xu030 almışın 100 lirası bi sene sonra ancaa 90 lira

8.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Tam düzlüğe çıkıcaz yine şimşek görevden alınacak lafları çıktı
    hakkatten eskiden ne çok çıkardı bu laflar, ne zamandr çıkmıyodu, şimşek ikide bir -reisin tam desteği arkamda falan demek zorunda kalırdı.. bu sıra kabine değişikliği olacağını sanmıyorum çünkü çok dillendirildi turizm bakanı tarım bakanı vs böyle çok konuşulan zamanda değişiklik yapmaz genelde reis.. piyasanın umursayacağını zannetmem, belki açılışta bunu bahane edip basarlar bi miktar- o da alım fırsatı olur zaten

Sayfa 212/216 İlkİlk ... 112162202210211212213214 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •