Beklentim iyi bilanço değil ki
Altın madeni cevher rezervi şirket satışı artık nerden tutarsa bir hikaye ile yattığı yıllara inat endeksin yeni lokomotifi olur diye aldım.
Ocaktan beri sanki birileri topluyor gibi geldi
Beklentim iyi bilanço değil ki
Altın madeni cevher rezervi şirket satışı artık nerden tutarsa bir hikaye ile yattığı yıllara inat endeksin yeni lokomotifi olur diye aldım.
Ocaktan beri sanki birileri topluyor gibi geldi
hakan fidan bugün sert yapmış ypg'ye, aklından bile geçirme ezerim demiş.. inşallah müdahale etmek zorunda kalmaz türk ordusu
şam'a entegrasyon olma konusunda üç sene geçiş süresi talep etmiş ypg.. aklınca üç seneye seçim olur da cehape iktidara gelirse yırtarım diye hesap yapıyor
mayıs-haziran kötü piyasada eregl pozitif ayrıştı, endeksi %30 yendi, maden hikayesi fiyatlandı.. şimdi piyasa hareketli olunca tersi oluyor, eregl fonlama tahtasına döndü temmuzda.. endeks bozarsa tekrar pozitif ayrışma ihtimali var, ama bilanço bozuk gelirse biraz aşşası olabilir
güvendiğim bi elliotçu 30-endeksi aşağıdaki gibi saymış, geçen sene temmuz zirvesinden beri süren düzeltme kalıbının son bir aşşa bacağının olmasının daha muhtemel olduğunu söylüyor.. yani bu hafta içindeki zirvenin D olarak etiketlenip aşşa doğru bir E düşüşü yaparak, bir yıldır süren düzeltmenin bu şekilde tamamlanması
![]()
asels +3, endeksi tutan tahta- vadelisi daha düşükten işlem görüyor, belli ki yoğun bi shortçu kitle var vadelisinde, onları sıkıştırıyor pala.. asels dışında thy ve bimasa da destek atıyordu dünden, bu üçlünün endeks ağırlığı %28
bankalar satış yemekte bi kaç gündür, gyolarda da bi heyecan yok, faiz indiriminin hayalkırıcı 250 bp olacağı fiyatlanıyor, böyle devam ederse yarın faiz kararına en dipten girme ihtimali doğuyor, böyle olursa karardan sonra yukarı hareket gelebilir
https://x.com/AFpost/status/1947494592989040777
joe biden'ın oğlu hunter biden, mossad'ın 7.ekim saldırısını bi yıl evvelinden beri bildiğini söylüyor.. bildiği halde netenyahu'nun niye önlem almadığı- sınıra bi askeri birlik koyması yeterliydi- sorguluyor.. demek istediği, gazze katliamını meşrulaştırmak için bu saldırıya göz yumulduğu.. hamaslılar sınırı geçtiğinde tam orada rave party yapan gençleri buldu, bunlar aslında başka yerde partiliyordu, güvenlik güçleri onları bi gün evvel o bölgeye yollamış..
vadelide 12200 kritik, aşşa yuvarlanırsa çanak çömlek patlar
normalde fazla bi düşüşe oynamaması lazım, yarın toplantı var
Yer İmleri