Ya boşa sayfa israfı yapılıyor bence. Adam şirket hisselerini yüksekten sattı dolar yaptı kenara çekildi. Hisseleri geri almak için başvurdu SPK reddetti o da basmaya devam ediyor. Alırsanız daha 50 milyon lot var onları da satarım diyor. Şimdi ky çok fazla diye çıkarmıyor. Emkele bakın bugün şu an kontrolmatik piyasa değerinin yüzde 63ünenkadar geldi. Çünkü orda ky yok. Haber filan hepsi fasa fiso. Ne zaman satacak ky bulamaz mal elinde kalırsa yğkseltir. Bu adam borsacı. Dolandırdı operasyonu yaptı kenara çekildi. Sizin McFly uyduları bilmem bataryası cartı curtu inanın kahkahalarla gülğyordur. Ben Sami olsam karizmanın yazdıklarını her pazar keyifle okurdum mesela. İspanya'da elektrik kesintisi olmuş da herkes depolamaya dönmüş de Danimarka'da rüzgar türşbini bozulmuş da vs vs. Burada yazılanlar değer hesaplamaları filan hepsi çöp. Bu bahsettikleriniz kurumsal yurt dışına hesap veren şirketlerde olur. Burası saminin çiftliği tek geçerli şey var o da kynin şirket içindeki payı. Bakın emkel yüzde 80 halka açık uydu depo hiçbir şey yapmıyor f/k eksidd pd/dd 11 borç içinde ama üst üste 4 tavan çekti. O yğzden bu tarz açıklamalar şirketi ballandıra ballandıra övmeler filan bana çok komik geliyor. Siz şu an ihlas holding hissesi aldınız spekülatif bir borsacı kağıdı aldınız o ne zaman isterse çıkacak istemezse düşecek veya aynı yerinde kalacak. Gerisi boşa lakırdı zaman kaybı.
Yer İmleri