Sayfa 217/238 İlkİlk ... 117167207215216217218219227 ... SonSon
Arama sonucu : 1904 madde; 1,729 - 1,736 arası.

Konu: Xu030 endeks

1. Maldayız emmi

Eline sağlık arada gül yüzünü göster

Alıntı Originally Posted by raistlin39 Yazıyı Oku
    Sayın Kuzu'da hisse bazında %25-30 kar elde ettikten sonra kar realizasyonu yapabileceğini söylemişti. Sonra da alın yatın dedi.
    Acaba kar realizasyonu yapmak yerine o da sizin gibi short poz açar mı?
    Çok sık uğramıyor buraya ama Perşembe'ye de az kaldı, belki gelir iki kelam eder
    BIZIM KAARTLAR YUZDE 100 CIKTIMI....

topigimi acacagim....

bu yuzde 100 cikis....ISRAEL-TURKIYE catismasi oncesi.....SON CIKISTIR...adini....AYU RALLISI KOMUSTUM.....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

3.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    BIZIM KAARTLAR YUZDE 100 CIKTIMI....

topigimi acacagim....

bu yuzde 100 cikis....ISRAEL-TURKIYE catismasi oncesi.....SON CIKISTIR...adini....AYU RALLISI KOMUSTUM.....
    O zaman 5 yıllık mal alma işi olmadı emmi

Bu savaş çıkarsa yerle bir oluruz

Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    O zaman 5 yıllık mal alma işi olmadı emmi

Bu savaş çıkarsa yerle bir oluruz
    merak etme....HERSEY KONTROLUMDE.....

unutma.....

ben BILGIYIM.....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    KORKU YOK.....

KORKUNUN ECELE FAIDESI YOK.....

TALANDAYIZ....bin atliyiz....bin atli akinlarda cocuklar gibi seniz....
    devammmm....PARALARI 2 YE KATLADIK MI....tehlike basliyacak.....

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    BUNA CAN MI DAYANIR.....FORNASYONU....ne dimag....

bankalar....fonlar....sirket sahaplari.....

iki yildir.....

faizler yuzde 50 iken.....

BORSADA bes kurus kazanmadan.....paralari her yil yuzde 50 azaldi....BITTI GARIPLERIM.....CAN HAVLINDELER....

yukaridaki eliot analizi gecerli degildir....ELIOT analizi gercek paraya gore yapilir....tl ilizyonda....degeri yuzde 50 civari oynuyan bir para da....ELIOT ANALIZI GECERLI DEGILDIR.....

NE DIYORSAM....o gecerlidir....gercek para....BANKALARIN ELINDE PATLAMIS HISSE SENETLERI....onlarin yerinaltindaki fiyatlari....

bu nedenlerle....didim ki....hedef 12 000 en az....

NIYE.....

SEBEB.....

BUNA CAN MI DAYANIR....FORNASYONU....
    yorum budur....PARA SAHAPLARININ ACIKLI HALIDIR....

onlari soyacagiz....CAN HAVLINDELER.....

12 000 ENDEKSE VARDIGIMIZDA.....bu usaglar eccik irahatlayacaklar...HISSELERINI IPOTEK EDIP....KREDI CEKECEKLER.

CELIK COCUGU OKUYUP....bos islerle aklinizi sulandirmayin.....

PARA KAZANMAK....bir sanattir....muzik gibidir....NOTALARI VARDIR....

CELIK-COCUK....bu notalari bilmez ki....

kritik bir gundu....

GELDIM.....

meydan okudum.....buldozer gibi gectim....simdi....GIDIREM.

Sayfa 217/238 İlkİlk ... 117167207215216217218219227 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •