Sayfa 417/433 İlkİlk ... 317367407415416417418419427 ... SonSon
Arama sonucu : 3463 madde; 3,329 - 3,336 arası.

Konu: GSRAY - Galatasaray Sportif

1. İnsan, gitmeyeceğine inandığı hissenin formuna neden sürekli yazma ihtiyacı duyar? Sürekli, hisse kötü gitmez, hiçbir koşul şartta gitmedi , gitmeyecek diyosun. Elbette herkesin fikir beyan hakkı sonsuz lakin, buradaki herkes belli zeka seviyesinin üstünde. bunu 1 kez yazsan yeter. Gitmeyeceğini düşündüğün için elinde hisse de yoktur sanırım. O halde bu çaba niye ?

2. öncelikle elimde hisse olup olmadığını bilmenize imkan yok. bu sadece bir tahmin olabilir ki ben hisse hakkında olumlu yorum yapıyorsam hisseyi taşıyor veya olumsuz yorum yapıyorsam hisseyi taşımıyorum demek değildir. ne yani hisse alırsam o hissenin gitmesini istediğim için olumlu yorum mu yapayım. bence tam tersi bu düşük zeka seviyesine sahip bir insanın yapabileceği bir davranış biçimi olurdu. ben bu forumu tecrübelerin aktarıldığı duyguların düşüncelerin paylaşıldığı bir mecra olarak görüyorum. ancak bunu defalarca yazmama rağmen ve bu gerçekleşmesine rağmen hala bu hisseyi taşıyan arkadaşların inatla ( ben taşındıklarını düşünüyorum, nasıl onlar benim taşımadığımı düşünüyorsa ) hala yok 2 lira olacak yok 5 lira olacak diye görüş beyan ediyorlar. ama bunu dayandırdıkları konuya gelince osimen klasik, şampiyonluk beklentisi, avrupada başarı sanmıyorum ama tabi yine bir beklenti dahilinde, yok bankalar birliğinden çıkmış kulüp.

3.  Alıntı Originally Posted by DUFRESNE Yazıyı Oku
    İnsan, gitmeyeceğine inandığı hissenin formuna neden sürekli yazma ihtiyacı duyar? Sürekli, hisse kötü gitmez, hiçbir koşul şartta gitmedi , gitmeyecek diyosun. Elbette herkesin fikir beyan hakkı sonsuz lakin, buradaki herkes belli zeka seviyesinin üstünde. bunu 1 kez yazsan yeter. Gitmeyeceğini düşündüğün için elinde hisse de yoktur sanırım. O halde bu çaba niye ?
    arkadaş traşı seviyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,066
    Evet bugün 1.46 gösterdi 1.43 kapattı,hissesi olmayıp boş,boş yazanlar çatlasın,bu topik elinde olan borsacıların tahtası adıda HİSSENETTİR

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,066
     Alıntı Originally Posted by DUFRESNE Yazıyı Oku
    İnsan, gitmeyeceğine inandığı hissenin formuna neden sürekli yazma ihtiyacı duyar? Sürekli, hisse kötü gitmez, hiçbir koşul şartta gitmedi , gitmeyecek diyosun. Elbette herkesin fikir beyan hakkı sonsuz lakin, buradaki herkes belli zeka seviyesinin üstünde. bunu 1 kez yazsan yeter. Gitmeyeceğini düşündüğün için elinde hisse de yoktur sanırım. O halde bu çaba niye ?
    Bide çıkmış borsa uzmanıyım diye logo koymuş rumuzunu,bir yatırımcı olarak bunlara boş işler uzmanı diye belirtiyoruz,TH ise bunun kadar değil,bükemediği bileği öper hiç olmazsa,defalarca belirttim hisse ucuz diye,eleştiri yapacağınıza toplayın diye belirttim

6.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Bide çıkmış borsa uzmanıyım diye logo koymuş rumuzunu,bir yatırımcı olarak bunlara boş işler uzmanı diye belirtiyoruz,TH ise bunun kadar değil,bükemediği bileği öper hiç olmazsa,defalarca belirttim hisse ucuz diye,eleştiri yapacağınıza toplayın diye belirttim
    Burada herkes uzman değil mi zaten Fener divanını izliyorum, kavga kıyamet. Eğer doğru anladıysam yakın zamanda sermaye tavanına ulaşacaklarını söylediler. Onların da sermayesi 5,75 Milyar olacak. Bedelsiz vermeyeceğine göre bedelli geliyor demektir. Spor klüplerinin yatırımcı soymaktan başka çaresi yok. SPK da göz yumuyor. Hepsi teknik iflas konumunda zaten. GM projeleri - sermaye artırımları sayesinde ayakta durmaya çalışıyorlar. GS nin kadro değerleri 100 milyon Euro dan 300 lere dayandı. Store karları 50 milyon eurolar mertebesinde. GS nin Stadyum bilet kombine + loca 50 milyon euro üstünde. Sponsorluklar da buna yakın. avrupa kupası, yayın geliri... derken 200 milyon euro üstü gelir elde ediyor. Bu yıl tahminen 300 e yakın olacak. Dünyada spor endüstrisi büyüdü, bizdeki kur baskısı nedeniyle ekstra bir balon bir büyüme var. 300 milyon euro gelir eskiden 3 büyüklerin toplam geliri bile değildi. GS store halka açma planı var , store başlı başına 50 milyon euro kar yazan bir şirket. Böyle bir şirketin piyasa değeri kaç olur "uzman" lar hesaplasın Şimdi tüm bunları okuyunca GS uçar kaçar mı? Tahtacı isterse kaçar, istemezse 13,5 milyar lotun ağırlığı ile milim oynamaz. GS iyi yönetilirse temettü bile verir, yok eğer saçmalarsa 27 milyar sermaye tavanına ulaşmak için bedelli bedelli diye SPK ya yalvarır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,066
     Alıntı Originally Posted by DUFRESNE Yazıyı Oku
    Burada herkes uzman değil mi zaten Fener divanını izliyorum, kavga kıyamet. Eğer doğru anladıysam yakın zamanda sermaye tavanına ulaşacaklarını söylediler. Onların da sermayesi 5,75 Milyar olacak. Bedelsiz vermeyeceğine göre bedelli geliyor demektir. Spor klüplerinin yatırımcı soymaktan başka çaresi yok. SPK da göz yumuyor. Hepsi teknik iflas konumunda zaten. GM projeleri - sermaye artırımları sayesinde ayakta durmaya çalışıyorlar. GS nin kadro değerleri 100 milyon Euro dan 300 lere dayandı. Store karları 50 milyon eurolar mertebesinde. GS nin Stadyum bilet kombine + loca 50 milyon euro üstünde. Sponsorluklar da buna yakın. avrupa kupası, yayın geliri... derken 200 milyon euro üstü gelir elde ediyor. Bu yıl tahminen 300 e yakın olacak. Dünyada spor endüstrisi büyüdü, bizdeki kur baskısı nedeniyle ekstra bir balon bir büyüme var. 300 milyon euro gelir eskiden 3 büyüklerin toplam geliri bile değildi. GS store halka açma planı var , store başlı başına 50 milyon euro kar yazan bir şirket. Böyle bir şirketin piyasa değeri kaç olur "uzman" lar hesaplasın Şimdi tüm bunları okuyunca GS uçar kaçar mı? Tahtacı isterse kaçar, istemezse 13,5 milyar lotun ağırlığı ile milim oynamaz. GS iyi yönetilirse temettü bile verir, yok eğer saçmalarsa 27 milyar sermaye tavanına ulaşmak için bedelli bedelli diye SPK ya yalvarır.
    Sadece bu olay sportiflerle değil,ülkedeki tüm sektörler sıkıntılı,devamlı yatırımcısını tırtıklıyor,dürüstlük diye birşey kalmamış,kollanan şirket hisseleri uçuyor yada uçtu gitti...

8. hisse bir gün yalandan ağıza bir parmak bal çaldı diye nasıl da çirkefleşip bana sataşıyor sevgili forumdaşlarım. niye böylesiniz si ya. hiç istatistikte bilmiyorsunuz galiba. yahu hissenin bu seneki performansı yerlerde değil mi ? osimen geldi, bankalar birliğinden çıkıldı, sane transfer edildi. takım hazırlık maçlarında gümbür gümbür eeee hisse 1,3 ten 1,45 olmuş hemen hohohohoh hisse gidiyor almayanlar çatlasın. bre forumdaşlar bre kifayetsiz forumdaşlar. fener hiç bir mok yemeden % 40 a yakın prim yaptı 2 ayda. siz ne hikaye okuyorsunuz hala. gitmeyecek bu hisse oranızı buranızıda yırtsanız gitmeyecek. daha nasıl antatayım. aptala anlatır gibi anlattım olmadı. akıllıya antalır gibi anlattım yine olmadı. orta zekalıya antalır gibi anlattılm hiç olmadı. eee ben ne yapayım. hala.. kardeşim gitmeyecek çünkü herkesin elinde var dağattılar kağıdı diyorum. beklenti şampiyonluk değil diyorum olamaz diyorum. avrupada kupa alsa bir nebze gidebilir diyorum. ne yönetimde ne teknik direktörde vizyon yok diyorum. erden timur gelse yönetim yeniden yapılansa gider diyorum. hisse spekülasyona açık değil diyorum yahu. anlayın artık. bakın kıçı kırık fener bir mok yiyemiyor ama bundan daha iyi performans sergiliyor hala. düşünsenize birde bankalar birliğinden çıkışı, bir kaç sansasyonel transfer ve ligde şampiyonluk gelince ne olacağını. siz hala pinekleyin ve bana sallamaya devam edin. benim rumuzumda niye böyle battı anlamış değilim. bütün tahminlerim çıkıyor maşallah. yatırım tavsiyesi değildir. hadi hayırlı traşlar.

Sayfa 417/433 İlkİlk ... 317367407415416417418419427 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •