Sayfa 403/409 İlkİlk ... 303353393401402403404405 ... SonSon
Arama sonucu : 3267 madde; 3,217 - 3,224 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

Hayırlı Haftalar...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir hafta olmasını diliyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2. Ellerinize/emeğinize sağlık hocam, inşallah bir süredir sürünen borsacıların yüzü biraz güler, gerçi faizciler hariç kimse gülmedi ama...

Hayırlı günler, bol ve bereketli kazançlar
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

3.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Hayırlı Haftalar...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir hafta olmasını diliyorum...
    Üstat merhaba hayırlı haftalar CANTE VE YUNSA ile ilgili ne dersin

4. Sayın üstadlarım.. Selamlar..

CELHA yorum destekleriniz için çok teşekkürler.. 19 sağlam dip yorumunuzu dikkate almasaydım, şimdiye dek çoktan yuvadan uçmuştu gariplerim..

Sıram gelirse; OYAKC, GEDZA ve FORMT grafiksel yorumlarınızı da beklerim..

Saygılar, sevgiler.. Kalın sağlıcakla..

5. Hocam iyigünler pnsut bi bakabilirmisin yaklaşık bir yıldır 10.00 maliyetle bekliyorum bugün pınar guruplarında bi hareket var inşallah birşeyler olurda beklediğime deyler tşk

6. Hocam birde izmdc soracaktım biraz ağır geride kalmadımı birkere sizmi demiştiniz sanırım bilançoları iyi gelecek diye buralardan bilanço beklentisine girilirmi

Alıntı Originally Posted by Haldızoğlu Yazıyı Oku
    Üstat merhaba hayırlı haftalar CANTE VE YUNSA ile ilgili ne dersin
    Merhaba...

CANTE...

10 TL 'den 1 TL 'ye düşmüş bir hisseden bahsediyoruz. Tüm hisseler gibi bu da dibini yapıp tepkisini veriyor...

Bu tip hisseleri analiz etmeyi beceremiyorum. Çok riskliler...!!!

Tek diyeceğim:

- Benim gösterge hedefe gelmiş. Bende bu hisseden olsaydı, yarın kesin satardım...

Devamında mutlaka bu da yukarı aşağı yapacak, sonra yolunu bulacaktır. Bu tip hisselerde yakalanınca işler zor, kazanırken herşey güzeldir...

YUNSA...

Bu hisse daha insaflı sayılan türdenmiş. CANTE gibi evi barkı yıkan cinsten değilmiş...

Bu dip seviyeyi görmüş durumda ama dip oluşumunu henüz tamamlayamamış...

Beklediğim düşüş sürecinde bu dip oluşumunu tamamlayacaktır. Sonra endeks ile birlikte tüm hisseler topluca atağa kalkacaktır...

Tabii ki, yine bazıları önden giderken, bazıları geriden gelecektir...

Sayfa 403/409 İlkİlk ... 303353393401402403404405 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •