Sayfa 206/422 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306 ... SonSon
Arama sonucu : 3375 madde; 1,641 - 1,648 arası.

Konu: Viop LXVI

ak boylar...

bunları dinlemeye tahammülünüz bile yok değilmi ?

https://www.youtube.com/watch?v=o5ASmfHHc_I

2.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Ağva ile Bağırganlı sadece 1-2 aileye yetebilecek gizli küçük minyatür koylar var.Çoğuna fındık bahçelerinden vs iniyorsun.
    Müsait bir zamanda civar köylere keşif gezisine çık dostum.
    Ben çok sıcak olursa denize girmiyorum.Kumun sıcaklığını sevmiyorum. Ağva yeşilçayın ve Göksu çayının üstlerinde buz gibi tatlı göletleri mevcut.Bir ara mutlaka denemelisin.
    Gökmaslı Göksu Hacıllı mah.inden aşağı akarsuya inebilirsiniz.(Bir gün Ağva'da denk gelir sek seve seve rehberlik yaparım size)
    Bir kez daha iyi tatiller dilerim Bulut.
    Bu sıcakta gezilmez hocam, yılan bol olur çiftleşme zamanı, diimde

Buzdolabı bile sogutmuyor yaw

3. Klima lı yerden çıkmıyacaksın, mümkünse

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Bu sıcakta gezilmez hocam, yılan bol olur çiftleşme zamanı, diimde

Buzdolabı bile sogutmuyor yaw
    abi buzdolabı demişken.. geçen farkına vardım derin dondurucu dolabı duvara biraz fazla yanaştırmışım. yada belkide çalışa çalışa duvarın dibine kadar kaymış ve ısınmaya başlamış arka taraf... aman dikkat diyim. kontrol etsin herkes. arkada ısınma varsa bomba gibi patlar.

yada küçük depremlerde sen hissetmezsin ama yavaş yavaş günden güne yanaşabilir duvara.

5. 1 lot aselsan ile tahtanın anasını ağlattım. Vay arkadaş çökmesini istediğiniz senet itina ile azıcık alınır.

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ulan bozkurt... asels dedin çakılmaya başladı .
    Benim bir suçum yok, mkeles arkadaş 1 lot aldığı için onu silkmeye çalışıyor olmalı, yaslan arkana malları kapturma, asels bu boru mu
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Benim bir suçum yok, mkeles arkadaş 1 lot aldığı için onu silkmeye çalışıyor olmalı, yaslan arkana malları kapturma, asels bu boru mu
    geri ver ulan mkelesin parasınııııı ....

niye boyuna hep buradakiler senden alacaklı ? bi sor kendine.

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    abi buzdolabı demişken.. geçen farkına vardım derin dondurucu dolabı duvara biraz fazla yanaştırmışım. yada belkide çalışa çalışa duvarın dibine kadar kaymış ve ısınmaya başlamış arka taraf... aman dikkat diyim. kontrol etsin herkes. arkada ısınma varsa bomba gibi patlar.

yada küçük depremlerde sen hissetmezsin ama yavaş yavaş günden güne yanaşabilir duvara.

dolabın arkasında duvar arası aparatı yokmu
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 206/422 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •