Sayfa 896/2404 İlkİlk ... 39679684688689489589689789890694699613961896 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 7,161 - 7,168 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    yukarı hareketlerde bence kar cebe yapmak akıllıca bi hareket olur..
    farzı misal çizgi çektiğim TRENT i DESTEK olarak kabul edip long POZ Aldık diyelim KARı cebe atmak için kırmızı çizgiye satış yapmak gibi mi ?

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    farzı misal çizgi çektiğim TRENT i DESTEK olarak kabul edip long POZ Aldık diyelim KARı cebe atmak için kırmızı çizgiye satış yapmak gibi mi ?

tepeyi dip i siz tesbit edeceksiniz. ben düşüncemi yazıyorum..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

3.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    Bilmeyip yazıyı okuyan biri de zannedecek ki "rosense" uzman karar_anı abim de borsaya yeni başlamış çömez zannedecekler yahu

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Bilmeyip yazıyı okuyan biri de zannedecek ki "rosense" uzman karar_anı abim de borsaya yeni başlamış çömez zannedecekler yahu
    çuval ağzı açma
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

5.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    hele tepeyi de dibi de yaz bakem sen ;)
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

6.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    Tespit ettim FİAT Yeşil altına gelmeyip Üzerindeki seyri Alttaki dakikalık indiğinde Yeşilin TURQUAZ üzerine çıkmasıyla alım yönünde karar alıp 400-600 civarlarında kar cebe yakışır misali gezinip gelmeli

Yalnız bir endişem var az sonra Grafiğiyle açıklayayım .....

Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    hele tepeyi de dibi de yaz bakem sen ;)
    anlamadım ama. doğru demiyormuyum ama. yüzme bilmiyorsun ne işin var kayuğumda

8.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku

Yalnız bir endişem var az sonra Grafiğiyle açıklayayım .....
    kafamın takıldığı ENDEKS İN Şahı hangi senet de sen bana bakem sayın "karar_anı" diğer dostlara da soruyorum

Sayfa 896/2404 İlkİlk ... 39679684688689489589689789890694699613961896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •