Sayfa 834/839 İlkİlk ... 334734784824832833834835836 ... SonSon
Arama sonucu : 6712 madde; 6,665 - 6,672 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Emlak vergisi 4 yılda bir güncellenıyormuş bizde bekliyoruz. Benim ev en fazla yıllık 20.000 eder.
    Yok öyle bi rakam muhtara gittim arsa değeri belirleniyor bunu arsa payınla çarpıyorlar bşnde 4 ünü alıyorlar bunun üzerine 1.000 tl civarında bir şey koyuyorlar. Bizim binanın arsa 5900 m² 44 daire var bölüyorsun arsa payın çıkıyır. Bizşm orada 25.000 tl belirlemişler arsa değerini 5.900 bölü 44 çarpı 25.000 çarpı binde 1 çarpı 2tl hesaplamadım ama ankaranın göbeğinde 7000 tl gelecek yılki emlak vergşsi
    Bu senede 1.400 müş
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Yok öyle bi rakam muhtara gittim arsa değeri belirleniyor bunu arsa payınla çarpıyorlar bşnde 4 ünü alıyorlar bunun üzerine 1.000 tl civarında bir şey koyuyorlar. Bizim binanın arsa 5900 m² 44 daire var bölüyorsun arsa payın çıkıyır. Bizşm orada 25.000 tl belirlemişler arsa değerini 5.900 bölü 44 çarpı 25.000 çarpı binde 1 çarpı 2tl hesaplamadım ama ankaranın göbeğinde 7000 tl gelecek yılki emlak vergşsi
    Bu senede 1.400 müş
    İyi de emlak vergisi zaten her yıl enflasyon oranında artmıyor mu bu nedir kazığın kazığı değilde ?

Bu yargıya götürülmelidir.Bir de TV lerde yayın yapılıyor rayiç bedeller 4 yılda bir artırılıyor diye sanki geçen yılki tapu masrafı ile bu yılki aynı imiş gibi .

Ayni şekilde emlak vergisi de öyle ben geçen yıl aynı emlak vergisini mi ödedim hayır .Var mı burada 4 yıldır aynı emlak vergisini veren . Artmıyor mu enflasyon oranında arkadaş.

Bu hesap yutturmacasi her şeyde yapılıyor yıllık kira enflasyonu yüzde 49 çıkıyor emekli zammı enflasyonu yüzde 30 larda çıkıyor neden , çünkü enflasyonu birinde basit topluyor birinde kümülatif topluyor .

Yani resmen sıktı artık , bir muhalefet partisi bunları anlatsın ve mahkemeye götürsün , ki muhalefet olduğu anlaşılsın

Ama bazı pek çok millet üyesi , sığır anlamaz kümülatif nedir basit nedir ? Mal gibi bakar Mööö diye ...Olmayanları tenzih ederim. Okulda ders çalışmaz , çarpım tablosu bilmez , yaşlanınca bu sol elinde ilaç poşeti sağ elinde ziraat bankası ATM kartı ile dolaşır , ama her konuda sağlam fikri de vardır.

Muhalefet yiğidim aslanım edebiyati yapacağına kapı kapı dolaşsın insanlara bu emekli zammı ile kira zammı farkını anlatsın .
    Son düzenleme : Desidero74; 30-07-2025 saat: 23:05.

3. Hesapladım kümülatif 1 yıllık emekli maaş artışı yani geçen ocak bu temmuz yüzde 35 oysa hazirana kadar kira artışı yüzde 43 muhtemel temmuz dahil olunca yüzde 45 olacak yani 10 puan Indra gandi var .

Duyan oldumu herhangi bir muhalefet partisi bunu konuşsun nasılsa mv mayişlari buna göre hesaplanmiyor onlara ne .

Onlar sen ben hikayesi yapsın başka numara yok .

İmamın oğlu gelecek miş de bunu çözecekmis
    yemin ederim aklına bile gelmez .Bizim memlekette ateyizi de dincisi de ( gerçek dindari demiyorum ) hep imamınkini merak eder , illa imaminki olsun der , ama en sonunda bir bakar papazınkini tutmuş

4.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    İyi de emlak vergisi zaten her yıl enflasyon oranında artmıyor mu bu nedir kazığın kazığı değilde ?

Bu yargıya götürülmelidir.Bir de TV lerde yayın yapılıyor rayiç bedeller 4 yılda bir artırılıyor diye sanki geçen yılki tapu masrafı ile bu yılki aynı imiş gibi .

Ayni şekilde emlak vergisi de öyle ben geçen yıl aynı emlak vergisini mi ödedim hayır .Var mı burada 4 yıldır aynı emlak vergisini veren . Artmıyor mu enflasyon oranında arkadaş.

Bu hesap yutturmacasi her şeyde yapılıyor yıllık kira enflasyonu yüzde 49 çıkıyor emekli zammı enflasyonu yüzde 30 larda çıkıyor neden , çünkü enflasyonu birinde basit topluyor birinde kümülatif topluyor .

Yani resmen sıktı artık , bir muhalefet partisi bunları anlatsın ve mahkemeye götürsün , ki muhalefet olduğu anlaşılsın

Ama bazı pek çok millet üyesi , sığır anlamaz kümülatif nedir basit nedir ? Mal gibi bakar Mööö diye ...Olmayanları tenzih ederim. Okulda ders çalışmaz , çarpım tablosu bilmez , yaşlanınca bu sol elinde ilaç poşeti sağ elinde ziraat bankası ATM kartı ile dolaşır , ama her konuda sağlam fikri de vardır.

Muhalefet yiğidim aslanım edebiyati yapacağına kapı kapı dolaşsın insanlara bu emekli zammı ile kira zammı farkını anlatsın .
    Benim mahallede 4000 tl olan emlak vergisi 50 bin TL olmuş cadde üzerinde olanlar 80 bin pek çok kişi daha ayakta uyuyor muhtara asıldığı zaman görür özellikle popüler semtlerde inanılmaz artışlar var her konuda gak guguk adalet diyen chp bu konuda görmedim duymadım bilmiyorum diyor

5.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Benim mahallede 4000 tl olan emlak vergisi 50 bin TL olmuş cadde üzerinde olanlar 80 bin pek çok kişi daha ayakta uyuyor muhtara asıldığı zaman görür özellikle popüler semtlerde inanılmaz artışlar var her konuda gak guguk adalet diyen chp bu konuda görmedim duymadım bilmiyorum diyor
    Ne yapsın sizce CHP..?

Millet olarak bunları seçmişsin, onlarca kez oy verip, eçelliklerine bakmadan seçmişsin.

Adalet satılırken referandum da evet demişsin. Hatta bugün kü DEM partinin, o zamanki fikri hısımları kampanyalar yapmış.

Hukuk bu derece ayağa düşmüşken ne yapsın CHP ?

Millete silaha sarılın çıkın sokağa mı diyecek CHP, kendini sürekli arkadan vurmuş bu denli ahlaksız bir toplumu kurtarmak için kendini mi yaksın.

Boş yapmayın.

Bir öneriniz varsa yazın, yoksa siz de aileden CHP'liler gibi saydırın KK'luna.

Yaşam boyu yancılıkla hayatını sürdürmüş bomboş bir sürü zevat, tutunacak tek bir dalı yok, CHP'ye bok atıyor.

6. Bu kadar hakim savcı, bu kadar polis, omuzu yıldız dolu bir sürü asker, tüm bunları görmüyor mu ?

Yüreğin yetiyorsa saydırsana yüksek yargıçlara.

Yüreğin yetiyorsa saydırsana polise jandarmaya.

Polisin biri eylem koyan işçiye, çocukların hayat boyu iş'e giremez diye ayar çekebiliyor.

Tek cümlen oldumu bugünleri yaratan gerçek suçlulara.

Erkekliği bu kadar, muhalefet yok diyor, CHP çalışmıyor diyor.

Peki ne yapsın CHP ?

Soruyorsun tık yok.

7.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku

Bana bak, bak oku da gör , kimse sana kanun dışı eylem yapsın demiyor , kapı kapı dolaşsınlar anlatsınlar diyoruz .

Senin gibi masa başı CeHape lileri olduğu sürece bir bok olmaz zaten .

Senin gibiler ,Malı götürürken , " memeleketin hali de çok kötü be birader " laflariyla kafayı çekip nereye parayı koyalım, nereden avanta bulalım hesapları yaparsınız.

Sen değil misin 13 yıldır trollük yapan adamın kankasi ,ne mal oldugun oradan belli hirbo.

Buraya Yılmaz Özdil in video linkini koyduğun günlerden birinde Yılmaz Özdil haklı şekilde CHP ye saydiriyordu.
    Belli ki videoyu hiç dinlememissin bile ,kopyalayıp yapistirdin nasılsa muhalefet eder diye , bi de altına gözlerim yorgun diyenler için diye edebiyat yaptın

Kendini bilen Kimse burada seni memnun etmek için devletin polisine asker hakimine vb kötü konuşmaz onlar devlet memuru .Devlet hepimizin devleti , burada devlete karşı bir konuşma olmaz ama istemediğimiz begenmedigimiz değişebilecek şeyleri elbette konuşuyoruz.Bunun başında vergi ve maaşlar var elbette..

Sen git TGRT de Barışla , Gürkan in yanında Kilişşdar oglunu savun .Yeniden getirin partinin başına bugün Kilişşdar olsaydı , sen burada
    "Ne yapsın daha adam, bir daha ki seçime kazanacak " falan derdin.

Eğer ajan falan çıkarsan hiç şaşırmam .

8. Geri zekalı, Norveç'te sokak köpeği/kedisi ne gezer, sabaha donup ölür zaten!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 834/839 İlkİlk ... 334734784824832833834835836 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •