Sayfa 286/693 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386 ... SonSon
Arama sonucu : 5538 madde; 2,281 - 2,288 arası.

Konu: Viop LXVI

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kazandığım parayı petoşa yaturuyom dayucuğum, naptın sigara içtin mi o günden sonra

BMW 420
    d M-Paket Cabrio Automatik*Display*WENIG KM*
    19.900 €
    Fairer Preis
    ab216 €mtl.

Aylık taksit : 216 Euro.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

vay anasını.. 19 bin taleye şu aracı aldığını düşün.

ne yiyolar memleketi be...

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

BMW 420
    d M-Paket Cabrio Automatik*Display*WENIG KM*
    19.900 €
    Fairer Preis
    ab216 €mtl.

Aylık taksit : 216 Euro.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    diyelim 10 tl den başladı..

3 senede 1000 tale oldu misal lot.

ee ? bu durumda belli adet sertifika biriktirmen mümkün mü ?

3 yılda belli bir lot sayısına ulaşman gerekiyor, aksi durumda lotlarını bana satarsın
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bb79 yapay zekayı küçümseme..

ben 3 sene önce aktif olarak kullanmaya başladım. chatgpt.

chatgpt ye ilk sorduğum soru şu.

insanlar sana genelikle ne soruyor. en çok sorduğu 3 soruyu yazarmısın dedim.

1- saat kaç
    2- hava durumu
    3- aşk var mı

)

sadece üç sene önce durum buydu.

tabi bu yapay zekanın zeka drumunu değil insanların nekadar geri zekalı olduğunu gösteriyor

yapay zekanın size katabileceği en iyi şey.. yapay zeka kavramları çok iyi bilir. eş anlamlı diye kullandığın çoğu kelime ve anlam bütünü aslında yanlıştır. yapay zeka bunun net ayrımını yapar. yani semantik bilimle kendisine öğrenme katar.

diğeri. dünyanın en büyük mantıkçılarının ve bunlara bağlı insancıl olmayan bakış açısı ile konuyu ele alır. senin inançlarına veya inanmak istediğine göre durumu ele almaz. antropomorfik tutumdan kaçınır.

ontolojik kavramlardan yine kaçınır...

düne kadar saat kaç diye sorulan durumdan şuan geldiği noktaya bakarsan.. gelişimi muzzamdır ..

tek bir öğrenme gerçekleşmez binlerce versiyonundan çıktı alarak öğrenmesi ve mantık yürütmesi gerçekleşiyor artık. yani sende bir beyin varsa onda binlerce var

kısa zamanda bu duruma geldiğini görebilirsin.. gelecekte sınırlandırılması konuşuluyor.

Yok emlak farkındayım olan bitenin yanlış anlaşılmayayım sadece yorumlarda biraz basit geliyor bana yoksa dediğin gibi insanlar gibi duygusal değil ben şampiyon olamayacağını bildiğim halde Bjk her sene şampiyon olacak demem zaten beni saçma zeka yapıyor 😃
    İşin kısası ileride yapay zekanın alametleri mi göreceğiz ama şimdilik sınırlı bence tabi bir insana göre daha mantıklı çoğu zaman saygılar
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3 yılda belli bir lot sayısına ulaşman gerekiyor, aksi durumda lotlarını bana verirsin
    işin çok bilinmezi var..

haaa sonu ne olacak dersen..

herzamanki gibi.. hüsran.

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    işin çok bilinmezi var..

haaa sonu ne olacak dersen..

herzamanki gibi.. hüsran.

Dikkat edersen lot sayısı kuralı konmuş, yani bir ara gazetelerde bedava televizyon dağıtılıyordu 25 sene önce falandı yannuş hatırlamıyorsam. Son zamanlarda gaste fiyatı öyle artmıştı ki, kupon biriktirmekte zorlandıydık konu komşu tüm mahalleli olarak
    10 tlden başlar 100 tlye çıkar lot başı ücreti
    Hamdım Piştim Yandım

Dikkat edersen lot sayısı kuralı konmuş, yani bir ara gazetelerde bedava televizyon dağıtılıyordu 25 sene önce falandı yannuş hatırlamıyorsam. Son zamanlarda gaste fiyatı öyle artmıştı ki, kupon biriktirmekte zorlandıydık konu komşu tüm mahalleli olarak
    10 tlden başlar 100 tlye çıkar lot başı ücreti
    parayı peşin alıp.. senide hamal edecekler .... çinki asla yeterli lota ulaşamıcan.

yavaş ver be heyvan beeeeeeeee....

Sayfa 286/693 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •