Sayfa 318/1001 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418818 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,537 - 2,544 arası.

Konu: Viop LXVI

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Hisse alamadık. Ne yani küçük yatırımcıya bir ikram yokmu. Yok mu şöyle ucuz kelepir hisse arkadaşlar. Hissesiz olamıyorum. Agresifleşiyor saldırganlaşıyorum.
    önceden mal alıp taşıyanlara bişey demem ama bu seviyelerden yeni maliyetle mal almak.

otobanda cıbıldak otostop çekmek kadar telikelü olabilü dayucuğum.

devir kötü

2. Orman yangınlarının bilançosu ortaya çıktı: 21 tane Esenyurt küle dönmüş
    https://halktv.com.tr/gundem/orman-y
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Sonunda Gerçekleşti! 50.000 Tonluk Çılgın Tesla Giga Pres Makinesi SADECE 5 Saniyede Yeni Araba Üretecek!

https://www.google.com/search?q=Giga...s8qLFq43E,st:0
    Elon bu araçlara birde atom pili koyarsa otomobil şirketlerinin hali nice olur.!?
    Adam Çorum LebLebisi gibi araç üretecek.
    Yatırım yaparken dikkatli olun.!

YTD
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

4.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    hala direniyor düşmemek için..len sat verdi işte düş neyi bekliyon..illa faizdeki parayı alacam diyo hırsız..bekle alırsın
    Sen 1 lot alsan düşecek emme almıyın napalım sen mal alana kaden beklerük bizde
    Hamdım Piştim Yandım

5. Tüm oyunları faizdeki parayı çözmek..9.000 den beri oyun bunun üzerine kuruldu..çözemezlerse arkası arkasına kötü bilancoları patlacaklar..sabırla ve inatla 1 lot bile almamaya devam

6. 1.5 aydır al verle yapılan pastalar.
    neymiş açık yasağı varmış hadilen dötleer
    bugun bademcik bofası 4-5 milyar satış yaparmı her akşam açık kapatıyordu bugun satış devam edermi
    36 milyar tl de malla girdi Agustos ayına
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

7. seçimlere 3 yıl kalmadı..2019-2024 trend 5 yıl sürmüş..
    şimdi borsa benzeri yeni trend başlatsa bunun yarısı chp dönemine gelecek..mümkün mü len büle bişey..salak mı bu halk..
    bunlarda biliyor olmayacağını...tarihte büle bişey olmamış..kaldıki 23 yıllık düzen sona ererse bak filme..neler neler oluyor
    amaç giderayak faizdeki parayı da hüpletmek..vatandaşı dımdızlak bırakmak..proje bu

8. bekliyor inatla..faizdeki parayı çözecek..el birliği ile işliyorlar milletin kafasına

Sayfa 318/1001 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418818 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •