Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
aynı limit kuyumcularda d aolmalı altın bozarken ama emin değilim
bir halt olacağı yok.
ENAG'ın temmuz ayına ilişkin açıkladığı E-TÜFE verilerine göre enflasyon aylık bazda yüzde 3,75 olurken, yıllık bazda yüzde 65,15 olarak gerçekleşti.
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Bu delibal mi, kestane balı fiyatı mi ? Kim den alıyorsun ve nasıl alıyorsun ?
Ben Bal alırken arının mührüne bakarım, bir bal satıcısı na söyledim adam hik mik etti korktu sahte çıkacağı için .
Bir aroma verici var kilosu ben. diyeyim 10 bin sen de 20 bin 1-2 gram atiyorsun 20 kilo şekerli bulamaca hakiki bal tadi ve kokusu verir.
https://www.hepsiburada.com/su-bazli-aroma-verici-bal-250-gr-pm-HBC00008UE4DQ
Balda bu sahteciliği yapanlara Luca Brazzi ye yapıldığı gibi yapılmalı .Aslında Deli bal sahte olmaz hergun 1 çay kaşığı ilaç niyetine yenmelidir.
Yer İmleri