Dolarýn , "TZV - ZÝRAAT PORTFÖY KISA VADELÝ BORÇLANMA ARAÇLARI (TL) FONU" karþýsýndaki serüveni...
"GEZÝ öncesi , verilen inanýlmaz CARRY TRADE avantalarý ve, gözlerin korkup, Paranýn dýþarý kaçmasý
,"NAS var NAS" ateþi ile Dolarýn patlatýlmasý ve yükün Sabit gelirlilerin üzerine yýkýlmasý,
2001 krizine tam rahmet okutulurken facianýn farkýna varýlýp, giden paraya bu sefer, yine tatlý CARRY TRADE avantasý..
Yük yine sabir gelirlilerde ve vergi ödeyenlerde..
Ne zamana kadar.. Mart 2026 sonuna kadar sonra.. yine "NAS"...
Zavallý halk..
Ama uyanmýyor kardeþim.
yapacak bir þey yok..
Uyansalardý bu geberiki baþa getirmezlerdi,adamlar trt-atv izliyor,gözlerimlen duydum bu salaklardan ben sadece atv izliyorum diðer haberler hep yalan diyordu,üstüne yürüdüm kaçtý gitti,tabiki bu olay seçim öncesiydi,þimdi aðýzlarýndan çýt çýkmýyor,nasýl çýksýn çoðu sefil aç parasý yok...
Önceleri kargayý bir güzelý doyurdular devamlý aptaloþlar,semizlenip þýmardýlar,þimdi göz çýkartýyorlar...
Migrosta kampanya vardý moneyli. Sýzma Zeytinyaðý alayým dedim. Vereceði moneye alacak bir þey yok. Ýçimiz dýþýmýz stok. Evde koyacak yer kalmadý. Patacýklarim suyunu çekti. Zeytinyaðý fiyatýný düþük görünce borsa yüzünden zarar etmiþ gibi görüyom kendimi ortalama düþsün diye habire alýyorum içimiz dýþýmýz zeytinyaðý oldu. Her yanýma sürecem böyle giderse
Özel üniversitelerin %25 kontenjaný boþ kalmýþ. Muhtemelen fiyatlarý görünce bir %10 daha gidemez. %65 dolulukla devam ederler.
Bakýyorum Ankara'da bir özel üniversite mühendislik fakültesine kayýt için 990bin tl istiyor. Eski öðrenciysen 890binTL.
Bu rakamlarý aylýða bölseniz 82,500tl aylýk okul parasý+diðer masraflarla üstesinden gelinemez bir noktaya ulaþýyorsunuz.
Yukarýda yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri