Sayfa 415/416 İlkİlk ... 315365405413414415416 SonSon
Arama sonucu : 3323 madde; 3,313 - 3,320 arası.

Konu: KONYA - Konya Çimento

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,274
    konya çok gittin yahu biraz dinlen gösteremedi bir türlü hünerlerini taktacın
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

2.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    konya çok gittin yahu biraz dinlen gösteremedi bir türlü hünerlerini taktacın
    Sayın Filozof bunlar baskı yapıp hisse toplayayım derken hisse kaptırdı herhalde. Ya arkadaş bana göre sür yukarı bir iki tavan yap sonra %5 aşşağı sal, ozaman belki bu kar yeter deyip yeni girip te satanlardan kaptırdığın malları geri alabilirsin. Koskoca konya hissesini oyuncak ettiler. Bu benim hayal ürünümdür. K.Y.T.D.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,274
     Alıntı Originally Posted by ACA42 Yazıyı Oku
    Sayın Filozof bunlar baskı yapıp hisse toplayayım derken hisse kaptırdı herhalde. Ya arkadaş bana göre sür yukarı bir iki tavan yap sonra %5 aşşağı sal, ozaman belki bu kar yeter deyip yeni girip te satanlardan kaptırdığın malları geri alabilirsin. Koskoca konya hissesini oyuncak ettiler. Bu benim hayal ürünümdür. K.Y.T.D.
    adamlar çorba parası ile tahta yapacaklarını sanıyor ben umarım bacımdan bacım ölür acından durumu tamaçılışa bakıyor 12.55e bakıyor aaa bascm ne yapmış ona göre karar veriyor!
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4. Bakalım kuyruk mu olacak. Bireysel mi takılacak. K.Y.T.D.

5. Bu gün piskoljik sınır olan 6000 üstü bir kapanış yapabilir mi?
    Yaparsa 6185 üzeri hacimli bir kapanış yapabilirmi?
    yoksa 5900 llerde alçak sürünmeye devammı diyecek?
    Gün sonu bakıp göreceğiz. K.Y.T.D.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,274
    kağıdı murdar ediyor bakınız dğer bedelsiz beklentili maalt marshall tavan !Bir set çekiyor her konya dediğinde adam!

7. Tam süzme kapanışa baksana, 6000 net. K.y.t.d.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,274
    Konyadaki taktaci bu olmasin Bedelsiz istiyoruz
    https://x.com/gulsibos/status/1953150027842597202?s=46

Sayfa 415/416 İlkİlk ... 315365405413414415416 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •