Originally Posted by Gentleman Bugun TEKTU kapanis tahminim 0,91..... Bende tahminimi 86-87 den yana kullanmak istiyorum
Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...
Originally Posted by snowdancer Bende tahminimi 86-87 den yana kullanmak istiyorum 89-90 diyorum bende 30 dk sonra başlar hareket
ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!! SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Originally Posted by Amor6666 bmeks batıyomu parçalandımı bölündümü ne oldu yahu Cok zor anlar geciriyor...
Originally Posted by Gentleman Cok zor anlar geciriyor... sıkıntılı diyorsun yani
bugun en çok yükselenler in top 10 u na girebilecekmiyiz acaba
Originally Posted by Amor6666 bugun en çok yükselenler in top 10 u na girebilecekmiyiz acaba Bekleyin bekleyin gireceğiz tabi ama bugün değil. Gelecekte bir gün
[IMG][/IMG] üzüldüm elemana adam gibi işletselerdi oteli 11 değil 30 tane güvenlik olurdu ama nerdeeee...
Originally Posted by Amor6666 [IMG][/IMG] üzüldüm elemana adam gibi işletselerdi oteli 11 değil 30 tane güvenlik olurdu ama nerdeeee... En yakin zamanda devir edilmeli tesis...
Forum Rules
Yer İmleri