Geri alım başlasın,başka yerlerde iyi para yaptık artık uzun vadeli tutma zamanı geliyor...İyi fırsat verdiler sağolsunlar...
Geri alım başlasın,başka yerlerde iyi para yaptık artık uzun vadeli tutma zamanı geliyor...İyi fırsat verdiler sağolsunlar...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
16.07.2024 - 10.12.2024 https://chatgpt.com/g/g-uib6qYHGw-tr...ipt-v5-creator
İlk çeyrek enflasyon muhasebesi garabetinden 97 milyon TL lik gol yedik...Dönem içerisinde teslim edilen siparişler ve kasadaki nakitin getirisi derken iyi bir bilanço beklentim var...Kağıttaki baskı da muhtemelen bundan kaynaklanıyor...Az kaldı, haftaya Cuma ya da hemen sonrasında açıklanacak rakamlar önemli...
Sayın CEO sıklıkla "3 milyar TL ciro" hedefinden bahsediyor, kâr marjı en kötü %10 olsa 300 milyon TL yılsonu faaliyet kârı potansiyeli var...Sermayenin 2 katı yani...
Güzel kapattı, tavanı fazla bozmadı yani devam... Bakalım kim, ne haber almış...İçsel bilgi konusunda şirket çok zayıf, geçmiş işlemlerden biliyorum...
İşte böyle...![]()
Bu arada kapanışa kadar tavan bozulmaz ise, tarihi zirveden kapatmış olacak...YTD
Bilanço vasat ..Geride hesabını yapmıştım nakitteki para bile bu kârı getiriyor zaten...O kadar fabrika boşa çalışmış...Ciro geçen yıl ile aynı neredeyse hatta düşük..Sermayesine yakın kâr açıklamış olan OYAKC 24.50 ₺ iken CGCAM için bu fiyatlar pahalı bence...YTD
Çağdaş Cam, Smart Güneş'ten 52,45 milyon TL tutarında sipariş aldı.
Şirket'ten KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"Şirketimiz, Smart Güneş Enerjisi Teknolojileri Araştırma Geliştirme Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş. şirketinden 52.445.232 TL tutarında yeni bir solar cam siparişi almıştır.
Teslimatın, Eylül 2025 sonuna kadar tamamlanması planlanmaktadır."
Yer İmleri