Sayfa 180/186 İlkİlk ... 80130170178179180181182 ... SonSon
Arama sonucu : 1486 madde; 1,433 - 1,440 arası.

Konu: KONTR - Kontrolmatik Teknoloji Enerji ve Mühendislik A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,404
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

2. teşekkürler

Mobil Trafo Merkezimizle, elektriği ihtiyaç duyulan her yere en hızlı şekilde ulaştırıyoruz.

Tamamen taşınabilir tasarımı sayesinde acil durumlarda, geçici projelerde veya altyapı güçlendirme çalışmalarında devreye alınarak kesintisiz enerji temini sağlanır.

Kurulum süresini %45'e kadar azaltan bu yenilikçi çözüm, sadece hız değil, aynı zamanda güvenilirlik ve esneklik de sunuyor.

Güç erişilebilirliğinde yeni bir standart belirleyerek, projelerinizi daha hızlı hayata geçirmenizi ve operasyonlarınızın sorunsuz ve güvenli bir şekilde yürütülmesini sağlıyoruz.

şimdi aslında bu yazı sn aslanhan ile ilgili lüzumsuz konuşanlara cevaptır.

trilyonlarca dolarlık pazarda bizim de payımız neden olmasın. enerjıde dönüşüm de her şey made in türkiye

3. patrona kızıp kontr almıyorsan pomega ürünü al , enerjisiz kalma..

4. Bu insanlar patrona neden kızıyor onuda yaz. Piyasa koşulları faiz diye bık bık edeceğine %80 düşüşün senin sahtekar Sami’nin sattığı ve satmak için fırsat kolladığı paylarından kaynaklandığını yaz. %300 bedelli başvurusunu yaz. Hisse satmayacağız dediği halde sattığını yaz. Onu tanıyorsan söyle geceleri rahat uyuyor mu merak ettim. Dilerim ölümü kolay olmasın anıra anıra gebersin inşaallah

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. burası kazandığınız zaman dua kaybettiğiniz zaman beddua etme yeri değil.
    Son düzenleme : carizma; 09-08-2025 saat: 20:24.

6. sosyal medya paylaşımı, kamplumbağa yaşam takibine yerli imkanlarla plan s uydu takibiyle devam edilecek..

controlix takip cihazi takmak lazım..

7.  Alıntı Originally Posted by carizma Yazıyı Oku
    burası kazandığınız zaman dua kaybettiğiniz zaman beddua etme yeri değil.
    Ona dua etse etse tek kazanan olduğundan sen edersin. eminim tek lot hissen yoktur. Maaşlı elemansın. Fakat arada seni takdir etmiyor değilim. Bu koşullarda bile gelip övgü cümleleri yazıyor pembe tablolar çiziyorsun, patronuna yalakalık yapıyor, görevini layıkıyla yapıyorsun. Millet burnundan soluyorken Bunu ancak kalbi taşlaşmış biri yapabilir.. Ben veya başkası bu şahsın şirketinden bugüne kadar tek kuruş kazanamadık. İlgini çekmiyorsa bas engeli geç diyeceksin benim derdim sen ve yazdığın gerçek olmayan bilgiler değil. Küçük yatırımcıyı uyarmak, biz yandık eller yanmasındır sahtekarların sözlerine kanmamalarıdır. yazdıkların bir kara tombul sineğin çıkardığı ses kadar seviyede

8.  Alıntı Originally Posted by erhan Yazıyı Oku
    Ona dua etse etse tek kazanan olduğundan sen edersin. eminim tek lot hissen yoktur. Maaşlı elemansın. Fakat arada seni takdir etmiyor değilim. Bu koşullarda bile gelip övgü cümleleri yazıyor pembe tablolar çiziyorsun, patronuna yalakalık yapıyor, görevini layıkıyla yapıyorsun. Millet burnundan soluyorken Bunu ancak kalbi taşlaşmış biri yapabilir.. Ben veya başkası bu şahsın şirketinden bugüne kadar tek kuruş kazanamadık. İlgini çekmiyorsa bas engeli geç diyeceksin benim derdim sen ve yazdığın gerçek olmayan bilgiler değil. Küçük yatırımcıyı uyarmak, biz yandık eller yanmasındır sahtekarların sözlerine kanmamalarıdır. yazdıkların bir kara tombul sineğin çıkardığı ses kadar seviyede

belli ki rakip firmaların maaşlı elemanısın.

Sayfa 180/186 İlkİlk ... 80130170178179180181182 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •