Sayfa 466/884 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566 ... SonSon
Arama sonucu : 7066 madde; 3,721 - 3,728 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    O işi geçiceksiniz RTE bugun buralara geldiyse sol seçmenin ozamanki genel başkanı Deniz bey sayesinde olmuştur ha her sağ seçmeni aynı kefeye koyma bunu öğrenin %23-24 bandını aşamayan bir parti bugun %32-33 lerdeyse sağ seçmenin bunda payı vardır ha siz kürt oyu gitmesin 2 tarafıda idare edelim derseniz bu olaylar ilk çıktığında burada yazdım bakalım vakti saati gelince kim kimi önce satıcak diye
    Ortaklık karışık kimin kimin yanında olduğu belli değil. Sağı solu milliyetçisi RTE nin yanında bunlardan bolca var. Yeterki menfaat olsun herkes çatır çatır satıyor

2.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Gelmiş Başkan.
    Bu forumun 2 kerizi dahil( 1'i ben)
    767.144 yatırımcı katılmış.

Böylece ek satış hariç talep, arzın 1,87 katına ulaştı. Halka arzda 767 bin 144 yatırımcıdan talep gelirken, 726 bin 719 yatırımcıya dağıtım yapıldı.
    Diğeri de benim
    Hesaba ne zaman geçer, bende halen gözükmüyor
    Hamdım Piştim Yandım

3. Bozkurt,

nasıl sörf yapabiliyormusun beni tahtalar güzel gidiyor
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ortaklık karışık kimin kimin yanında olduğu belli değil. Sağı solu milliyetçisi RTE nin yanında bunlardan bolca var. Yeterki menfaat olsun herkes çatır çatır satıyor
    herkesin tarafı belli KOLTUK
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,269
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    O işi geçiceksiniz RTE bugun buralara geldiyse sol seçmenin ozamanki genel başkanı Deniz bey sayesinde olmuştur ha her sağ seçmeni aynı kefeye koyma bunu öğrenin %23-24 bandını aşamayan bir parti bugun %32-33 lerdeyse sağ seçmenin bunda payı vardır ha siz kürt oyu gitmesin 2 tarafıda idare edelim derseniz bu olaylar ilk çıktığında burada yazdım bakalım vakti saati gelince kim kimi önce satıcak diye
    Fark etmez. Fikir beyan etmesinler. "Ellerim kırılaydı" deyip otursunlar. Yanlış düşünmüşüm yanlış fikirlerin peşinde koşmuşum desinler.
    Viop, borsa filan takılsınlar.

PSİKOLOJİK YAS SÜRECİ imzamda yazıyor NO 5 E ZIPLASINLAR ARTIK. HALA PAZARLIK PAZARLIK.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bozkurt,

Evet abi tahtalar arası dolanıyorum.
    Aselsden çıktım kchole bindim ordan çıktım Thyye bindim ordan çıktım sasaya bindim ordan çıktım türkcele bindim ordan çıktım şuan takta bakıyorum
    Hamdım Piştim Yandım

7. Tekrardan aselsemi binsem acaba
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bozkurt,

Bulut abi Bozkurt reisim hünkârım çekirge gibi arı gibidir her çiçekten bal alır oraya buraya zıplar pastasını alır. Arada bir çıbığa denk geliyor o da pazarlık oluyor

Sayfa 466/884 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •