Sayfa 890/935 İlkİlk ... 390790840880888889890891892900 ... SonSon
Arama sonucu : 7480 madde; 7,113 - 7,120 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    başlığın ismindeki xxv 25. anlamınamı geliyor ?

iyi hatırlıyorum geçen sene nisan ayı idi

2024 aralık vade dolar vadelisi 43-44 tl'den falan işlem görüyordu...

2025 aralıkta bile görmeyecek galiba o rakamı

dolar yükselecek deye takıldık peşinize... ömrüm geçti, 25 başlık geçti... daha hala yükselecek

''bu başlık görevini yerine getirmiyoru '' diye moderatörleremi şikaat etsem
    Benim imzaya bakıverin bir zahmet 5 gaymeden bahsediyorum, bir ablamız ise 7 gayme olsun Kızılaya donsuz çıkacaktı, dolar 10 gayme olacak deyen gazeteciler mahkemeye verildi, duruşma günü dolar 11 gayme olunca duruşma hakimi ortadan kayboldu nöbetçi hakim ise araziye çıktı, yani başlık amacına uygun.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Çoğunluk çok daha önce, çok daha hafif koşullarda dönerdi.

Geçen biri, sokak röportajında, Almanya beni alsın, dinimi değiştiririm diyordu.

Kaşınan başa tarak Bagdat'tan gelir.

Müstehak bu millete.
    https://m.youtube.com/watch?v=hjcf1UzkjKg

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Benim imzaya bakıverin bir zahmet 5 gaymeden bahsediyorum, bir ablamız ise 7 gayme olsun Kızılaya donsuz çıkacaktı, dolar 10 gayme olacak deyen gazeteciler mahkemeye verildi, duruşma günü dolar 11 gayme olunca duruşma hakimi ortadan kayboldu nöbetçi hakim ise araziye çıktı, yani başlık amacına uygun.
    abi bu tip yükselişlere biz yükseliş diyemiyoruz malesef

kelimenin tam manası ile biz ÖLÜCÜYÜZ

dolar şimdi 40 lira mı ? ... sabah kalktın, televzona baktın 200 TL

yükselişten anladığımız budur bizim

131,69 direncinde takılmamalı, gaplı geçmeli orayı

Reha kayanın cebindeki en büyük banknot olan 200 TL
    5 dolar etmiyor.!!!

Reha Kaya’nın cebindeki 200 gayme.!!!
    2009'da 131 dolar yapıyordu.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

F35 motoruymuş, bu motoru görünce Kaan teyyaresinin 20XX'tin sene göklerde olması pek olası değil...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

200 Gayme = 10 gayme 200 lira 20 lira oldu deyenler var bunlar fasarya işler.

Kredi kartları olmasın bugün bütün sistem çöker, 5 dolarlık banknot ile 85 milyonluk ekonomi dönmez.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,887
    Bide 3000 davası vardı mimarı cöleliydi,en sonunda zortuyu çekti üzüntüden,damatta tükürün suratıma demişti 10-15 olacakya demişti,oda toz oldu,devletin olmayan parasını devamlı olmuş gibi gösteren zihniyetlerin elinde esiriz

200 Gayme = 10 gayme 200 lira 20 lira oldu deyenler var bunlar fasarya işler.

Kredi kartları olmasın bugün bütün sistem çöker, 5 dolarlık banknot ile 85 milyonluk ekonomi dönmez.
    Venezuella’da adam pizza almak için 8-10 balya para vermişti.
    Pizzacı da saymadı zaten tartıya koyup tarttı toplam parayı.
    O şekilde alış veriş tamamlandı.

Sayfa 890/935 İlkİlk ... 390790840880888889890891892900 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •