MB piyasa Katılımcıları yıl sonu enflasyon beklentisi:
% 29.69
!
MB piyasa Katılımcıları yıl sonu enflasyon beklentisi:
% 29.69
!
Haftasonu market fiyatları soğan, patates9, sivri biber 15, karpuz 5.95, çekirdeksiz üzüm 50, limon 75,şeftali 120,kavun11-12-15 , yerli muz 60 , yeni kararmaya başlayan yerli muzları da 30tlden kapış kapış satiyorlardı...
O 1.000 tl kimin aklına geldiyse soksun ..tüne
bir halt olacağı yok.
Bu parayla.!!!!
BAŞkan.!!!!
hemen git İskender Döner kebap ye!!!
Yemezsen,
1 hafta sonra ancak tavuk ekmek yersin.!!!!
Yemezsen,
1 ay sonra o parayla ancak bir şişe gazoz alırsın.!!!!
İçmezsen,
2 ay sonra o parayla küçük pet şişe Erikli ılık su içersin.!!!
Soguk Erikli su vermezler.!!!
Soğutucunun Elektrik maliliyetini kurtarmaz!!!
Kızılcahamamdaki beleş olan suya talim edersin.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Çelikkayalar ve çetinler fiyatları. 60 ve 30 TL olan muz fiyatı bozkırlılar. 30tl olan muzdan aldım son zamanlar demiyeceğim son yıllarda yediğim en güzel muz lezzet olarak...Gerçek anlamdaki muz , başka manalara çeken olursa 10 katı şey etsin ona 🤣 ...
Nargross da çarşamba , çelikkayalar ve çetinler de cuma, cumartesi,pazar manav günüya abi. Semt pazar fiyatlarindan şu aralar pek haberim yok .Marketlere de anca yolum dustukce hafta sonuna denk getirmeye çalışıyorum. Bugün 2.el valiz , gümrükte el konulan tişört, şort ve havaalanında unutulan kapşonlu sweetshirt , yağmurluk falan almaya çıktım 🤣 o arada marketlere şöyle bir baktım. Arada bir meyve sebze hariç market ihtiyacım hemen hemen yok. Kampanyalardan gelen puanlarla işimi hallediyorum. Bu arada çok güzel su böreği yapan yer var abi tavsiye istersen 😃 2 kez sipariş verdim gayet iyi. 3 tepsi kıymalı (3 x 2.7 kg) 2250tl peynirli de var da salla... Şu an kampanya olarak 1kg da tulumba hediye ediyorlar , eve teslim...
Yer İmleri