Sayfa 305/306 İlkİlk ... 205255295303304305306 SonSon
Arama sonucu : 2447 madde; 2,433 - 2,440 arası.

Konu: ARDYZ - ARD Grup Bilişim Teknolojileri A.Ş.

1. Trafik cezalari hatri sayilir artiyor. Bu isten fayda saglayabilecek tek borsa sirketi Ardyz.

https://x.com/Gercek_Borsaci/status/...ePEQJc9-A&s=19

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Vay beee.... neredeyse 2 aydır kimse yazmamış. Kimsede kalmadı ya da herkesi bıktırdı.

Haziran ayında 2.81 mln lot yatırım fonlarina geçmiş. Özellikle Hedef portföyün Nfk (Nehir Hisse Senedi Yoğun Fon) 2.77 mln lot almis. Fnt 750.000 lit satmış.

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Tek kalemde [emoji639][emoji637][emoji639] milyonluk ihale, Konya bb kutuphane yonetim sistemi…
    tebrik mi etsem yuh kardesim bu kadar da olmaz mi desem bilemedim. Detaylari kapsami bilemiyoruz tabi, hisse fiyatina yansisa bari.

4. Vergi geliri hariç net kar düşük. Borç artışı ciddi artmaya devam ediyor. Bize çıkış imkanı vermeyecek yine. Bir milyar dolar PD hedefi vardı bir aralar...

5.  Alıntı Originally Posted by bigpoint Yazıyı Oku
    Vergi geliri hariç net kar düşük. Borç artışı ciddi artmaya devam ediyor. Bize çıkış imkanı vermeyecek yine. Bir milyar dolar PD hedefi vardı bir aralar...
    Yüksek faiz ortamında sürekli kredi çekmek zorunda kalmanın sıkıntısını yaşıyor

6. ARDYZ - ARD Grup Bilişim Teknolojileri A.Ş.

Bu kadar borcla nasil olacak? Alti ayda ucyuz milyon finansman gideri, ve mevcut artan borcla bu miktar daha da artacak. Begenilecek bir seyler ariyorum, bulamiyorum.

7. Kredi faizleri yüzde 20 nin altına düşmediği sürece sıkıntı yaşayacak. Borcu borçla çeviriyor havası var ucuz kredi bulduğu zamanlar işleri çok iyiydi. Sonrasında boka sardı. Bize de bulastirdi. Pazartesi yüzde eksi 5 kapanış garanti

8. Hayır siz yanlış düşünüyorsunuz, bilanço iyi olmasa da nötr diyen birileri yok mu bardağın dolu tarafını görecek birileri?

Sayfa 305/306 İlkİlk ... 205255295303304305306 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •