Originally Posted by
realities
müslümanları inandırmışlar muhammed sünnetli doğmuşmuş, hadi doğru kabul edelim
peki ya ebubekir, ömer veya osman ya da damat ali, kızı aldığında kabuklu muydu sünnetli mi..?
heybetli hamzası, zübeyiri, vakkası, zeydi, talhası, ubeydesi.. var mı bunların sünnet edildiğine dair bir hadis veya kayıt..?
muhammedi kurtardık ya gerisini boşver, zaten o dönemde mekke'de sünnetçi doluydu bir köşede sünnet olmuşlardır..
Hikaye hepsi
Cahiliye döneminde insanları din ile korkutuyorlardı
Bilim yok eğitim yok araştırma yok çünkü açlık ve cehalet var
O yüzden insanları bilinmeyen ile hikayeler ile kandırıyorlardı korkutuyorlardı
Bunuda din alimi diye bilinenlerin anlattıkları ile ikna olan halka yapıyorlardı
Geçen bir video paylaşmıştım
Kıyafet sakal bırakma vs. ile ilgili herkes onları yapıyor ama iş binek bir araca geldiğinde deve yerine mercedes ve bmwyi seçmeleri zaten şeriat isteyipte Avrupa veya ABD de yaşamak isteyenler ile doluyor
Ha sıkıntı dinde değil insanda derseniz o zaman da dini yollarla gelmiş her insanı lanetleyin kim olursa olsun ama yapmazlar bir ateist bir Dindar'dan daha az günahkar olsa müslüman olan yine dindar günahkara gider yani din temiz din iyi bana göre çokda masum değil o zamanın şartlarında yapılmış ilkel bir uygulama ( insanları bir arada tutmak ve yönetmek için) fakat günümüzde insanı uyuşturmak kutuplaştırmak dışında pekte bir işe yaramıyor
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri