Sayfa 247/273 İlkİlk ... 147197237245246247248249257 ... SonSon
Arama sonucu : 2181 madde; 1,969 - 1,976 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by alpertunga.akkus Yazıyı Oku
    Çanagı katlama potansiyeli hacime bağlı tamamen..Hacim arttığı an katlar tabi.
    Bu çanak küçük, amaç büyük çanağı tamamlayıp katlamak olmalı. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Bu çanak küçük, amaç büyük çanağı tamamlayıp katlamak olmalı. Ytd
    spenc hc çanağı çömleği bırak... kulyutmaz geldi, kulyutmaz.. bu hafta bu şekilde kapanır mı bilinmez.. ama böyle kapanırsa burada teknik yorum yapmam... kazancınız bol ve daim olsun..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

3.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    spenc hc çanağı çömleği bırak... kulyutmaz geldi, kulyutmaz.. bu hafta bu şekilde kapanır mı bilinmez.. ama böyle kapanırsa burada teknik yorum yapmam... kazancınız bol ve daim olsun..

Hocam külyutmaz gelince ne oluyor tam olarak, tam kıvamdaydık oysa ki yarın için klip bakıyordum. Ytd

4. According to weekly Ethylene - Naphtha spread data shared by the company, by Augusut 15th, compared to the
    previous week, Ethylene prices decreased from USD 875/ton to USD 856/ton while Naphtha prices decreased from
    USD 545/ton to USD 543/ton. As a result, the Ethylene-Naphtha spread decreased by 5.38% from the previous week
    to USD 312/ton.
    PLATTS Petrochemical index, on the other hand, decreased by 0.54% to USD 794/ton by August 15th from USD 798/ton
    in the previous week, 3.64% below its 1-year average and 15.43% below its 5-year average.

Oyak’ta paylaşmaya başlamış makası! Hemi de İngilizce, yabancıyı mı yağlıyorlar. Makas düşmüş ama.
    İlginç şeyler bunlar. Ytd

5. İzleme açısından haftalık pivot rakamları.

6.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Bende yırtılmamız gereken yer olarak kutuma aynı noktaya gitmek istiyorum. Bugün bankaları dinlendirdiler. Yarında akgözlübank ile belki yırtılacağımız yere geliriz. Henüz seans bitmedi yatırım tavsiyesi neyim değil tabiki. Ytd
    Duse kalka, 30.xx lu rakamlar beni sasırtmaz. Umarım ki cok ugrastırmaz.

7.  Alıntı Originally Posted by orhanozzz Yazıyı Oku
    Duse kalka, 30.xx lu rakamlar beni sasırtmaz. Umarım ki cok ugrastırmaz.
    30 lu rakam için bu tahtanın kahrı çekilirmi orhanozzz abi, başına 1 koy bağri
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 247/273 İlkİlk ... 147197237245246247248249257 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •