-
Bilanço felaket,kagit çok kötü,satmak lazim da seviyoruz kağıdı alışmışız satmıyoruz. bize gülen başka kagit alsin
-
O değil de yil sonu 900 950 kar kesin gibi.bu işler bu karla nasil olacak göreceğiz bakalim
-
Tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bileceksin diyen arkadaş çok bu grupta. Kolaylıklar dilerim
-
Yırtık şeyden çıkmak deyimine uygun arkadas da çok forumda.insan kagidi sevmiyorum beğenmiyorum ,ben bu forumda ne alaka der ama dediğim gibi eski don lar nerde ,şimdikiler hep yırtık.
-
İnsan dondan çıkacağı zamanı bilmeli içeride kalanlar göz yaşı içerisinde çünkü. Forum kağıda aşık olanlar ile dolu.
-
Geçen mayıstan beri kagittayim.ilk girişim 3.80 ler bölünmeden once almıştım.bolunme sonrasi 3.80 lere tekabül ediyor maliyet.agustosta Japonya borsalarında ki düşüşü görünce 3.67 den hepsini zararına sattim.parayi faize koydum yedi ay faiz aldim 3 e düşünce hepsini yuzde 30 altında 3 maliyetle yerine koydum.daha sonra 3.50 den satıp 3.30 dan yerine koydum 3.80 den satıp 3.50 den yerine koydum onları 4 den sattim.baktim gidiyor 4.30 dan aldım bilancodan bir gün sonra 4.65 den hepsini sattim.simdi 4 ila 4.10 arası yarısını yerine koydum.asagi basarsa 3.80 den hepsini yerine koyarım.pd dd 1 in altında oldukça kagittayim.bilanco öncesi lotlari çok arttırırım.lidfadan dünyanın parasını kazandım.bizim borsada al yıllarca bekle yanlış strateji.aktif al sat yaptın mı her kagitda para kazanmak mümkün.yeter ki kağıdın yönünü doğru tahmin edelim.faktoringlerin arasında rasyolarına göre en ucuz kagit bu.faktoringler ekonomi böyle giderse güzel karlar açıklamaya devam edecek.konusacaksak bunları konuşalım.bos sohbete gerek yok.burasi kahve değil.borsa para kazanmayı amaclayanlarin yeridir.ben yaptıklarımı stratejimi yazdim.varsa bir fikir bir bilgi yazın, gerisini yazıp ne seviyeyi düşürelim ne de saçmala yalım.bu kagitdan bir halt olmaz alanlar su bu,yeter artık manasız manasız yazılar.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri