Sayfa 584/633 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594 ... SonSon
Arama sonucu : 5058 madde; 4,665 - 4,672 arası.

Konu: Viop LXVI

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sasada işlem hacmi çok fazla, kaat tabana yapışmadı. Enteresan
    Paraları gömsek mi acaba çıtak dayucuğum ne dersin
    banka dışı kaatlarda şort TEHLİKELİ

tutup kaldırıveriyorlar kaadı... örnek aselsan

örnek ereğli... 3 liralık kaat 30 lira olmuş

2. TERA neyine güvenipte 1 Agustostan beri 15 milyar üzeri alım yapmış
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    banka dışı kaatlarda şort TEHLİKELİ

tutup kaldırıveriyorlar kaadı... örnek aselsan

örnek ereğli... 3 liralık kaat 30 lira olmuş
    Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum
    Düşecek hisseyi bulursan anca o şekil şorttan kazanırsın yohusa endeks şortcuları batalı çok oldu.
    Hamdım Piştim Yandım

4. Borsada çok az görülebilecek bir olay Zorlu Grubu’nun amiral gemisi Vestel Elektronik şirketinde yaşandı. Şirkett piyasa değeri kadar şok bir zarar açıkladı. Vestel’in geçen yıl küçük olan zararı, bu yıl devasa boyuta ulaştı. Şirkett, 12,6 milyar gibi devasa bir zarar açıkladı.

Parasal sıkılaştırmanın olumsuz etkilediği Vestel 2.çeyrek bilançosunu açıkladı. şirkettin geçen yıl 1,6 milyar olan zararı bu yıl aynı dönemde 12,6 milyar gibi devasa boyuta ulaştı. Vestel’in satışlarında düşüş var, fakat asıl büyük bozulma kârlılık tarafında olduğunu belirten analistler “Brüt kâr %39 erimiş, FAVÖK %91 gibi dramatik bir daralma yaşamış. Şirket operasyonel olarak neredeyse kâr üretemiyor. En kritik nokta net kârda büyük zarar (-12,6 milyar ₺). Geçen yıl küçük bir zarar vardı, bu yıl devasa boyuta ulaşmış.Vestel ciddi bir kârlılık krizi yaşıyor.” yorumu yaptılar.
    Para Medya'dan

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Borsada çok az görülebilecek bir olay Zorlu Grubu’nun amiral gemisi Vestel Elektronik şirketinde yaşandı. Şirkett piyasa değeri kadar şok bir zarar açıkladı. Vestel’in geçen yıl küçük olan zararı, bu yıl devasa boyuta ulaştı. Şirkett, 12,6 milyar gibi devasa bir zarar açıkladı.

Parasal sıkılaştırmanın olumsuz etkilediği Vestel 2.çeyrek bilançosunu açıkladı. şirkettin geçen yıl 1,6 milyar olan zararı bu yıl aynı dönemde 12,6 milyar gibi devasa boyuta ulaştı. Vestel’in satışlarında düşüş var, fakat asıl büyük bozulma kârlılık tarafında olduğunu belirten analistler “Brüt kâr %39 erimiş, FAVÖK %91 gibi dramatik bir daralma yaşamış. Şirket operasyonel olarak neredeyse kâr üretemiyor. En kritik nokta net kârda büyük zarar (-12,6 milyar ₺). Geçen yıl küçük bir zarar vardı, bu yıl devasa boyuta ulaşmış.Vestel ciddi bir kârlılık krizi yaşıyor.†yorumu yaptılar.
    Para Medya'dan
    ülke tamamen batana kadar devam... durmak yok

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    BÜYÜK TIRPAN...

şuan uygulama konulan adım...

4. adım

YÜKSEK FAİZ, düşük kur politikasına geçiş

bunun 2 zararı var...
    tek sağlam kalacak olan, başganımızın tektuları

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Yapılan teknik analiz çalışmasında 500 TL ve 1000 TL'lik banknotlara ihtiyaç olmadığı belirlendi.
    nerede yapmışlar analizi antalyada herşey dahil 5 yıldızlı otelde mi
    orada gerçekten ihtiyaç olmuyor
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    Alaattin Aktaş
    @Alaattin_Aktas
    https://ekonomim.com/kose-yazisi/ic-...donuldu/837802
    Yıl 2001... Cumhuriyet tarihinin en büyük ekonomik krizlerinden biri yaşanmış ve Hazine bu krizin etkisiyle 2003'ün ilk aylarında bile ancak yüzde 50 faizle iç borç alabiliyor.

Yıl 2025... Hazine'nin iç borçlanma faizi bu yıl yeniden yükseliyor ve haziranda yüzde 47'yi buluyor.

Hadi 2003'ün yüzde 50'sini anladık, o kriz yüzündendi, ya şimdi; bir kriz söz konusu olmadığına(!) göre...

Yoksa bir krizin içindeyiz de farkında mı değiliz?
    https://x.com/Alaattin_Aktas/status/1957692909362249865
    dün yapıştırdım buraya ülkede durum bu
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. Parayı gömücek kaat bulamadım, malsız çulsuz izlemekte sıkıcı
    Gidim biraz dolanıp geliyim
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 584/633 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız