Sayfa 619/1001 İlkİlk ... 119519569609617618619620621629669719 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,945 - 4,952 arası.

Konu: Viop LXVI

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ulan 2 saat haber okudum senin yüzünden

Eee ne güzel işte bir şeyler öğrenmiş oldun sayemde 😄
    Ayrıca söz konusu vatan olunca nasılda savunursun seni gidi seniii 😃
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

İşçi deyince aklıma geçen gün gördüğüm 1 fotoğraf denk geldi.
    1 işci çalışıyor, diğerleri yaklaşık 8 kişi falan seyrediyor, amir, memur, yüklenici, patron, müteahhit, müdür vs gibi yazmışlar
    Resmi bulsaydım paylaşacaktım.
    Tamam ben orayı biliyorum Çorum belediyesi

Milyonları telaşlandıran gelişme! 370 Bin özel konuşma sızdı
    Elon Musk'ın sahibi olduğu X platformunda kullanıma açılan xAI tarafından geliştirilen sohbet robotu Grok hakkında milyonlarca insanı kaygılandıran bir gelişme yaşandı. Grok'un hafızasında bulunan 370 Bine yakın özel konuşmanın internete sızdığı iddia edildi

4.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    yeni trend yok..yok ..yok..
    5 tl lik kağıt 5 yılda 150 tl ye çıkıyor ve ardından 100 tl ye düşüp tekrar 130 tl oluyor..trend nerde len..
    sen 100 tl ye düşmüş kağıdı en az 300-500 e satabilecek misin..cevap yok..susuyor..kendide bilmiyor çünkü..
    sonrada ben kazandım gördünmü..hee gördüm..len çocuk dolu burası..
    ne diyoruz..beyinciklerinizi açın accuk..
    yeni trend olması için bundan fazlası lazım..bu da 1-2 yıla sığmaz..yetişmez..çünkü seçim var tekrar..ve 23 yıllık düzen tekrar değişecek..
    sen en tepedeyken iktidar değiştiğini gördünmü hiç..
    aklın buna basıyor mu
     Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    Borsa tarihinde hangi dönem olmuşki en tepedeyken iktidar değişmiş..
    eee yeni trend demek en az 3-5 yılı kapsar demek..nasıl olacak bu..ben bunu yazınca sinek gibi dağılıyorlar sonra tekrar toplaşıyorlar..
    buna cevabın yoksa çocuk gibi yazı yazmayacaksın
    Aşağısı benim cevabım

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Trend is my best friend ..

Trend kısa sürebilir ama işlevi yani bıraktığı para önemli bir de herkese nasip olmaz herşey yağmur gibi para yağsa tependen sen şemsiye açıp dışarı atabilirsin .

Ekonomi mantık üzerine gitse de biz gerçek verileri göremeyiz o yüzden kedi gibi titrek havayı koklamaya çalışıyoruz. Artık ne kadar olursa.

Sana samimi tavsiyem böyle kesin cümleler kurma zira ben ve benim gibiler değil ama bu işleri bilmeyen pek çok kişiyi ikna edip yakabilirsin , bu insanlık adına yanlış bir şey , bu lafımı iyice düşün alınganlık yapmadan mümkünse, bak iyi niyetle konuştum.
    Bu Karadumant I gören var mı borsa gitmez düşecek ulannnn , düşmelisinnnnn üleeennn
    diye Kadir İnanır tarzı konuşan ..

Bunlara inanıp, kağıt bozan, mal alacakkken almayanlar oluyor beni en çok bu durum kızdırıyor .. Gerçekten bı bo.k bilmeyip milleti inanindiracak şekilde konuşma yapıyorlar .Sessizce izleyen bir grup garibani yakıyorlar ..Hep böyle oldu..

Gece vakti aklıma uyandım aklıma geldi bu konuşmalara daha 20 günlük..

5.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Düşerken savunmak, yükselirken savurmak. Yani şüpheli bakmak, bahane üretmek. Viop tıpiğinin en büyük özelliği, her şeyi en iyi bilenlerin toplandığı yerdir. Not artışına çamur atanlar hafta sonu riskini almayanlar. Pazartesi %3 yukarıda açsa, bahanesi not artışı olsa, kimse ses çıkaramaz. Asıl olan büyük elin aldığı pozisyon. Teb long her geçen gün artarak devam ediyor. Eylül ekimde 16 bin endeks hayal değil.
    26 temmuzda yazdık. Bazıları gibi her yöne değil, tek yöne. 18 Eylül önemli bir tarih. Endeksin gücü 16 bine kadar yetmeli. Yeşil sermaye dışarıdan kendi parasını getirmeye devam ediyor. Büyük adamlara büyük destek lazım. Borsa kaynaklı mutluluk enjekte edilecek. 16 bin dinlenme yerini kaçırmayın.

6.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Aşağısı benim cevabım

Bu Karadumant I gören var mı borsa gitmez düşecek ulannnn , düşmelisinnnnn üleeennn
    diye Kadir İnanır tarzı konuşan ..

Bunlara inanıp, kağıt bozan, mal alacakkken almayanlar oluyor beni en çok bu durum kızdırıyor .. Gerçekten bı bo.k bilmeyip milleti inanindiracak şekilde konuşma yapıyorlar .Sessizce izleyen bir grup garibani yakıyorlar ..Hep böyle oldu..

Gece vakti aklıma uyandım aklıma geldi bu konuşmalara daha 20 günlük..
    Karaduman tebin longlarına yakıt olarak kullanıldı.

Haber doğruymuş
    3 sene öncede 18bin küsür ile promosyon anlaşması olmuş, ihale çekişmeli demekki, parayı bastıran banka maaşı alıyor.
    https://www.corum.bel.tr/haberler/be...mesi-imzalandi
    Adalet bakanlığı çalışanlarına 170.000 er tl verdiler
    bir halt olacağı yok.

- Günaydın, bol kazançlar...
    - Boş ver borsayı TEK, bir şiir patlat da dinleyelim.
    - Bir halt olacağı yok.

ŞEKER

Kimisi güzel giyimine
    Kimisi endamına
    Kimisi arabasına dikkat kesilmişti
    Çocuk herkesten önce gördü
    Yabancının elindeki şekeri

Sayfa 619/1001 İlkİlk ... 119519569609617618619620621629669719 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız