Sayfa 623/769 İlkİlk ... 123523573613621622623624625633673723 ... SonSon
Arama sonucu : 6146 madde; 4,977 - 4,984 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    karaduman borsaya çok siyasi olarak bakıyordu, o şekilde bakarsan sadece dövizde olman gerekir. dövizde olmak iyidir hoştur da göz göre göre gelen borsa rallisini kaçırmaya ne gerek vardı. akp liler bile dışarıdan dövizini getirip bu ralliden parayı vurma derdindeler.sonrasında tekrar mann adasına, maltaya falan dönerler ama önce buradan voleyi vururlar tabiki.
    Karaduman dayu vob yapmadığını beyan etmişti, yani işlem yapmadığı için zararda sayılmaz. 9binlerden 1 lot bile alduramadığımız için bu küçük rallide kâr yazamadı ama parası mevduatta dır muhtemelen yada altın veya dövizde dir.
    Neyise
    burda her yazanın, her fikir beyan edenin dediği olucak diye bir durum sözkonusu olamaz.
    Mesela ben endekis 14bin olunca şort açmaya başlarım, bu cümle sizi yanıltabilir, belki o rakkamı hiç göremeyecek yada o rakamdan sonra 2 kat daha gidecek, bilemeyiz.
    Kimse bilemez
    Netice itibariyle, yükselen trend devam ediyor, sistem alda pala malda ve şort riskli
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by Dedektifjjdj Yazıyı Oku
    Üstadım bende bi kamyon kadar bjk aldım, bir haftadır bekliyorum, bedelli muhabbeti duymadım ama bir kaç ay önce bedelli yaptı diye hatırlıyorum..
    Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 15/08/2025 tarihli toplantısında;

1) Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)' nun II-18.1 No'lu Kayıtlı Sermaye Sistemi Tebliği hükümleri uyarınca; Şirketimizin son sermaye artırımı neticesinde çıkarılmış sermayemizin, kayıtlı sermaye tavanına eşitlenmiş olması nedeniyle mevcut 6.000.000.000.-TL tutarındaki Kayıtlı Sermaye Tavanının 21.800.000.000.-TL'ye çıkarılması ve kayıtlı sermaye tavanı kullanım süresinin 2025-2029 yılları olarak belirlenmesine,

2) Yapılması planlanan Esas Sözleşme tadiline izin verilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu Başkanlığı'na müracaat edilmesine, Sermaye Piyasası Kurulu Başkanlığı'nın iznini müteakiben Ticaret Bakanlığı'na müracaat edilmesine, Bakanlık izninden sonra esas sözleşme tadilinin yapılacak ilk Genel Kurulda pay sahiplerinin onayına sunulmasına, karar verilmiştir.

Şirketimiz Yönetim Kurulu kararına istinaden bugün (21/08/2025) Sermaye Piyasası Kurulu'na gerekli başvuru yapılmıştır.

Kamuoyu ve yatırımcıların bilgisine sunulur.

Demek benim duyumum buymuş.

3. Sn Bozkurt yetiş.
    Dmlk'te piyasa bozucu dadanmış, ucuz ev alma düşümüzü engellemeye çalışıyor.

4.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Sn Bozkurt yetiş.
    Dmlk'te piyasa bozucu dadanmış, ucuz ev alma düşümüzü engellemeye çalışıyor.
    Fiyatı oturmaya başladı demekki abi, halka arzı yüzde 10 fazla fiyatla biz kerizlere kakalamışlar, yabcak bişii yok 6.85 dip olarak işaretledim
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Fiyatı oturmaya başladı demekki abi, halka arzı yüzde 10 fazla fiyatla biz kerizlere kakalamışlar, yabcak bişii yok 6.85 dip olarak işaretledim
    dayire bakmaya başlayalım o zaman kaçamış 1+1 ler bakim.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku

Şimdi boy topluyorlar yani rezil olmamak için destek atıyorlar 8 - 8.5 tl olsun sonrası dediğin gibi olur o ayarda tutarlar biraz ama önce 6 tl nin altını görmeli görmeli ki milleti üzerlerinden atsınlar bu yandaş kağıdı daha çok plan proje var neler neler göreceğiz
    Neyse yatırım tavsiyesi değildir haaaa ona göre
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Açıklanan rakamlara göre ev sahibi olmak için talep edecekler 1+1 62 metrekare brüt büyüklüğe sahip konut için 631 bin 516 adet,
    parasal karşılığı 4 milyon 793 bin 206 lira.

2026 Haziran ayında hisse 3 tl olursa alacağım 1+1

8.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    kaç pay alınca 1+1 veriyorlardı?
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 623/769 İlkİlk ... 123523573613621622623624625633673723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •