Sayfa 912/933 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922 ... SonSon
Arama sonucu : 7464 madde; 7,289 - 7,296 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

TCMB : KKM hesap açma ve yenileme 23 Agustos 2025 tarihinden itibaren sonlandırılmıştır .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bir kaç et yemeği dışında Cola içmem, onu da 200 ml. pet şişede tüketimim az olsun diye.

Bu 200 ml. pet şişe Pepsi Cola gaymeden 6 sıfır atıldığında 1 gaymeydi yani hela parası. bugün ise 30 gayme dolarla kıyaslıyorum olmuyor helaya vursakta olmayacak, ben bu işin içinden çıkamadım.

İşin enteresan tarafı aynı colanın 1 lt. 43 gayme 2.5 litresi 63 gayme, yani bol bol iç 30 gaymeliğini alma diyorlar.
    Migros geçen haftalarda 4 adet 1 lt. pepsiyi 100 TL ye satıyordu.

Yani 1 lt. si 25 tL

200 ml. ise 5 TL.

Ülkede daha ucuz hiçbir şey yok. Su dahil...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

3.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    TCMB : KKM hesap açma ve yenileme 23 Agustos 2025 tarihinden itibaren sonlandırılmıştır .
    Kasası doldu herhal.

Politik mesaj olarak da biz artık belediyelerde operasyon yapmayacağız anlamına gelebilir mi?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

4. Hala kkm açan yada yenileyen varmıydı, varsa da amaçları neydi çok merak ettim.
    Memlekette dolar eridi, faizi de güdük bir şeydi, kkm'de niye kaldılar çok ilginç.

Bir de yastık altı dolarcılar vardı, onların halini düşünemiyorum bile. Zararın haddi hesabı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Hala kkm açan yada yenileyen varmıydı, varsa da amaçları neydi çok merak ettim.
    Memlekette dolar eridi, faizi de güdük bir şeydi, kkm'de niye kaldılar çok ilginç.

Bir de yastık altı dolarcılar vardı, onların halini düşünemiyorum bile. Zararın haddi hesabı yok.
    Son anda sarı gacıya geçtik yoksa .....

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Vadesi gelen bir KKM ne olacak?
    Hesap sahibine başlangıçtaki dövizini döviz olarak mı verecekler, yoksa TL olarak mı?

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Vadesi gelen bir KKM ne olacak?
    Hesap sahibine başlangıçtaki dövizini döviz olarak mı verecekler, yoksa TL olarak mı?
    Doolar oolarak ver2ceklerdir. Bir dönem kkm ile fakirleştirdiler dewvleti. Şimdide gelen sıcak paraya verdiklerri faiz ve kur politikası ile soyuyorlar
    bir halt olacağı yok.

8. Konya min en güzel üzümü bu sene yok. Cuma günü Hadimde bağı olan üzümcü geldi. Koskoca transit minibüs dolu gelirdi. Dün iki kasa siyah üzüm getirmiş beyaza ne oldu dedim yok dedi. Ya çok az oldu onu da ihracatçı aldı ya da gerçekten yok. İken TÜİK yatacak yerin yok. Gerçi ortada para olmayınca kimse alamadığını için de sebze fiyatları düşük sayılır. Yollarda emekli dedeler mendil su satıyor artık. Birde bunları kışın doğalgaz fiyatları ile göreceğim bakalım verdikleri oy ile ne kadar yaşayacaklar

Sayfa 912/933 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •