Sayfa 915/952 İlkİlk ... 415815865905913914915916917925 ... SonSon
Arama sonucu : 7609 madde; 7,313 - 7,320 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Al'i İmran 54.

Onlar (Yahudilerden inanmayanlar, Hz. İsa'yı öldürmek üzere) bir düzen kurdular. Allah da (buna karşılık onlara) bir düzen kurdu (ve şeytani oyunlarını bozdu). Allah, düzen kurucuların (ve tuzak hazırlayanların) en hayırlısıdır.

Bunlar semaya açılan ellerin duası tutmaz sanıyor.

Milyonların, çaresizlerin, açların, imkanı olmayan öğrencilerin, evladına bakacak takati kalmayan babaların.

Dul yetim aylığını yetiremeyen annelerin, evladını evlendiremeyen babaların duası tutmaz sanıyorlar.

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Bugün Dünya gazetesinin manşetinde vardı: 1 aylık faiz % 50.5 e, 3 aylık güya % 51.5 ye inmiş.

Hangi banka Kime veriyorlar bu faizi?

Parayı boşta bırakıp gerçekte yüzde 46 bile vermeyen hoşgeldincilerin faizini mi almış...

Bir ekonomi gazetesi bu olaydan bihaber olabilir mi?

Güya mevduatçılar çok faiz alıyor, siz de dolarınızı bozdurun algısı mı?

Koskoca Dünya ne hallere düşmüş...Yazık...
    1 aylık faiz % 50,50 3 aylık faiz % 51,50 mi yazmışlar?
    [emoji23]
    Bu faizler bankalarda zaten yok. Ondan geçtim de;
    [emoji23]
    Gülmekten yazamıyorum.
    [emoji23]
    Bankalar 3 aylığa, 1 aylıktan daha düşük faiz veriyorlar. Misal bugünlerde aylığa % 44 verirken 3 aylığa % 42,50 gibi oran veriyorlar. Demek ki bunu bile bilmiyorlar . O derece yani.
    1 aylık faiz % 50,50 3 aylık faiz % 49,50 diye sallasalardı bari.
    [emoji3]

3. Özel bankacılıkta duydum 50 milyon üstünde bu oranları yani paran varsa yancıkta hesabı .

Şu anda hiç bir banka hiç bir rakama 50 vermiyor
    Kesin talimat var öttürürler
    Aylık yada 3 aylık faizin bileşiği kaça geliyor ona bakın
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,944
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Şu anda hiç bir banka hiç bir rakama 50 vermiyor
    Kesin talimat var öttürürler
    Aylık yada 3 aylık faizin bileşiği kaça geliyor ona bakın
    45-49 arası,49 faizi ing bankası veriyor,neti neye geliyor onu bilmiyorum,bir ara şekerbanka gittim,likit fon faizini sordum,şu kadar para var dedim,oran yüksek yansıma iş likit fonundan %30 düşük,çoğu bankalar fırıldak,yüksek faiz verir gibi yapıp seni bir güzel yontuyorlar,benim faizim mevduatta değil çeşitli fonlarda,getiriside mevduat faizinden fazla...

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    45-49 arası,49 faizi ing bankası veriyor,neti neye geliyor onu bilmiyorum,bir ara şekerbanka gittim,likit fon faizini sordum,şu kadar para var dedim,oran yüksek yansıma iş likit fonundan %30 düşük,çoğu bankalar fırıldak,yüksek faiz verir gibi yapıp seni bir güzel yontuyorlar,benim faizim mevduatta değil çeşitli fonlarda,getiriside mevduat faizinden fazla...
    Hoşgrldin faizi o ikinciye 43-44 veriyor
    bir halt olacağı yok.

İzmir Üçkuyular pazarından bildiriyorum;

Soğan 20 TL
    Patates 20 TL
    Taze fasülye 80 TL
    Kabak 40 TL
    Patlıcan 35 TL
    Üzüm 80 TL
    Şeftali 120 TL
    Domates 25 TL
    Limon (yeni) 150 TL
    Limon (eski) 200 TL
    Börülce 80 TL
    Barbunya 100 TL

8. Büyük ağabey Diyanet in cuma hutbesine işaret etti: Menzil de miras kavgası derinleşiyor.

Menzil cemaatinde kardeşler arasındaki miras kavgası büyüyor. Cemaatin mevcut elebaşı Saki El hüseyni, Diyanet in kadınların medeni miras hakkına tepki çeken cuma hutbesini savunmasına kattı. Saki ayrıca kardeşi Mübarek El hüseyni’nin 400-500 milyon TL'ye villa yaptırdığını iddia etti.

Diyanet'in 15 Ağustos ta cemilerden okuttuğu hutbesi kaynak olarak gösterildi. Kul hakkı ateşten gömlektir başlık cuma hutbesinde; Karşılıklı rıza olmadan Yüce Rabbimizin koyduğu miras ölçüsünü değiştirmek ilahî adalete aykırıdır. Kişinin; kız çocuklarını mirastan mahrum bırakması, kız çocuklarının da Allah ın takdir ettiği hakka razı olmaması kul hakkıdır ifadeleri kullanılmıştı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...esiyor-2428887

Sayfa 915/952 İlkİlk ... 415815865905913914915916917925 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •