Sayfa 638/876 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon
Arama sonucu : 7003 madde; 5,097 - 5,104 arası.

Konu: Viop LXVI

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Hakem Kurulu bugün 2. toplantısını yapmış.
    Yarın saat 10'da 3.toplantisini yapacakmış.
    Sonucu belli olan konu için gerek var mı,
    Kurul üyeleri her toplantı için ücret alıyor mu?
    11 artı 7 yi 11 artı 8 yaapr
    1.000 tl de taban aylık elimizedw çok yüzümüzede
    bir halt olacağı yok.

2. Hafta içi tahtalar arası işlem yaptığımdan bazı çakır kafalılara cevap yazmadım hafta sonu olsun diye çünkü problemleri büyük bu insanların ne derseniz boku ile kavga etme hastalığı .
    hisse netten sosyal medyaya X , telegram sayfalarına geçen burada zamanında yazmış teknikçilerden paket ettiklerimizden bazılarıda kendi hesaplarında bana sallamış demekki burayı tam okumamışlar ve okuduğunu anlamayan insanlar artık çoğaldı onlardanda olabilir.buraya haziranda burada tartışılmış hatta o tartışmayla cezada aldım karaduman yüzünden paylaşımı yaparız her zamanki gibi döt olup gidersiniz.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. bu karaduman tl grafı
    tarih 25 haziran 2025
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. ogun macd dönmedi diyor tl grafında beni bilen bilir dolar bazlı bakarım grafa ona uyarıda bulundum başladı bana sallamaya
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. bu vatandaşa bu msj attım çünkü pıst 100 dolar bazlı intikatörlerde yukarı dönüşler mevcuttu , aynı şey takaslarda tahta değişimleri olmaya başlamıştı badem ınsıder hazırlıkları yani 27 haziranda gelecek chp kurultay tarihini ileriye atma işi birileri tarafından biliniyordu , buna göre ufak pozisyonlar aldık belirlediğimiz tahtalarda sonra teknik harekete göre tahta değişimleri ile yükselen tepeler kanal içinde trade ettik ona son yazdıklarım burada 25 haziran 2025 .
    bu yüzden herkes kendi işine baksın iktidarın yanlışlarını , yeri geldiğinde özelin yanlışlarınıda eleştiririm , borsada dönen oyunları bazı kurumlara tanınan imtiyazlarıda eleştrip fikirlerimi söylerim ama dikiz aynasında arkama bakıp oyunu ona göre yönetirim benim işim bu traderım bende aşk yoktur teknik ve takas nederse oradayım.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Şimdi de sahneye gundi çıkmasını bekleyeceğiz sonra yine teneke sonra yine gundi. BİST gundi ve ve teneke arasında trade edilir. Boşvermek gerekiyor macd i Rsi…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

60 milyar dolar, kkm nin hazineye zararı..
    Beceriksiz damadın faturası 123 milyar rezerv kaybı..

Erdoğan ailesinin 2 kalem ülkeye zararı..

DEVLET ADAMI EKSİKLİĞİ, kasıp kavuruyor ülkeyi..
    Son düzenleme : keremalkm; 24-08-2025 saat: 14:08.

8.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Şimdi de sahneye gundi çıkmasını bekleyeceğiz sonra yine teneke sonra yine gundi. BİST gundi ve ve teneke arasında trade edilir. Boşvermek gerekiyor macd i Rsi…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Gundiye gundi adını takan kişi olarak

Aynı kişi ciksalar sasirmam.

Short24 eski formunda degil. Akli selim çok iyi yazarlar var çıkışta çoğu faydalandı.

Hareket simdi başlıyor bence. Cok iyi maliyetle yerimizi aldık. Tekne olmadı yazlık hedefliyoruz hayırlısı bakalım

Sayfa 638/876 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •