Originally Posted by D83 MHP, 25-26 Ağustos’ta yapılacak Malazgirt programında milliyetçi sloganlar atılmasını yasakladı. La Bozkurt yakında pkk bayrağı alın gelin diyecekler Biji apo serek apo derlet
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 Biji apo serek apo derlet Köpekler gibi it gibi apo ittifakına oy atacaklar
https://x.com/REM__BEN/status/195955..._liKs00qg&s=19 Forumdaki çift niklilerin çogu bu durumda Kuş ölür, sen uçuşu hatırla modundalar
Originally Posted by D83 Köpekler gibi it gibi apo ittifakına oy atacaklar Ne çeşitsiniz, hanği türden siniz belli değil amk. Yazıyonda şimdi sana demezlermi o itlerden, köpeklerden oy isterken, senin aklın nerdeydi??? Demek istiyorum ama diyemiyorum, neden!! Allah benim belamı vermiş,böyle CHP lilerden medet umuyorum..
Koyduğumun çift niklileri, Alayınız öylesiniz amk,sonra nohut hocaya kızıyorlar
Originally Posted by ayhan53 Biji apo serek apo derlet ruslarda adet olduğu gibi apoyla dudak dudağa ilk kim öpüşecek bakalım.?
Originally Posted by realities ruslarda adet olduğu gibi apoyla dudak dudağa ilk kim öpüşecek bakalım.? Ben biliyorum
Originally Posted by ayhan53 Ben biliyorum sizin bildiğinizden daha etli dudaklı biri lazım..!!
Forum Rules
Yer İmleri