Sayfa 654/705 İlkİlk ... 154554604644652653654655656664704 ... SonSon
Arama sonucu : 5633 madde; 5,225 - 5,232 arası.

Konu: Viop LXVI

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    2 duble içip burada fazla artislik yapma beni bilirsin ben o topladığın yancılarına benzemem sende ne bilgisi var teknik yok sağdan soldan yalvarıp graf istersin ,bu topikler çok şahit oldu , temel hikaye oda yok kafana göre 3-5 seneryo yazıp sonra ben bildim modundasın öbür köyden maça gider gibi 5-10 takipçi getirip ben bildin modu olmaz varmı net analizin YOK Ziyaaaaaaaaa bu yüzden kendi kendinin gönlünü hoş et millete bulaşma
    ha ha ha.....BALIK....oltayi attim geldin....

izgara mi yapsam seni.....yoksa yagda mi kizartsam....

iraqi onumde....salata onumde....BALIK YOKTU.....TUTTUM.....ha ha ha...

ulen....

kafam kiyakken....AVA CIKARIM BEN,,,,,heyvanlara yuce rebbim negaddin zeka vermis onu denerim....

BORSACI.....zeka alisverinde uzmandir....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

2.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    ha ha ha.....BALIK....oltayi attim geldin....

izgara mi yapsam seni.....yoksa yagda mi kizartsam....

iraqi onumde....salata onumde....BALIK YOKTU.....TUTTUM.....ha ha ha...

ulen....

kafam kiyakken....AVA CIKARIM BEN,,,,,heyvanlara yuce rebbim negaddin zeka vermis onu denerim....

BORSACI.....zeka alisverinde uzmandir....
    yok arada senin vidalarını sıkmak gerek belli yaştan sonra her boku biliyorum moduyla yaşayanlardansın bu işler böyledir balık tuttuğunu sanarsın ama tavada olduğu görmezsin kafanı kaldır bak yanık kokusu geliyor camı aç
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. ekimde 14 bin olmazsa bu borsa bakalım ne hikaye uydurucan bu sefer
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    yok arada senin vidalarını sıkmak gerek belli yaştan sonra her boku biliyorum moduyla yaşayanlardansın bu işler böyledir balık tuttuğunu sanarsın ama tavada olduğu görmezsin kafanı kaldır bak yanık kokusu geliyor camı aç
    ha ha ha....guzeldi...beyendim ulen laz....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

simdi hesapla bakem.....dolar-tl yi 50 ye cakip 3 yil sabitlersen.....TURKIYE DEVLETI DIS BORC ODEMESINDE negaddin irahatlar.....DOVLETIN KARI NE OLUR.

OOOO GUZU laz beynimi yorma....zaten az....bunlar tehnikte yok ki deme....HAMSI BEYINLI.

6. Bedri ABD borsalarından çıktınmı
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    simdi hesapla bakem.....dolar-tl yi 50 ye cakip 3 yil sabitlersen.....TURKIYE DEVLETI DIS BORC ODEMESINDE negaddin irahatlar.....DOVLETIN KARI NE OLUR.

OOOO GUZU laz beynimi yorma....zaten az....bunlar tehnikte yok ki deme....HAMSI BEYINLI.
    yine bir yerden okumuşun inşaatta bekçilik yapan biri için iy okuyorsun vardiyadamısın
    yukarda yazdığın hikaye kkm ile yüksek enflasyon borç eritti bekçi o işler bitti .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

USAGLAR....

Ben bu laz bulut ve mathiasa ki yuce rebbim bu oglandan daha zeki bi oglan yaratmada.....

sevdigimden haaa.....yanlis anlamayin....

not....burada OGLAN kelimesi....padisahlarimizin OGLANLARI anlaminda degildir...NOR MAL OGLAN anlamindadir.

Sayfa 654/705 İlkİlk ... 154554604644652653654655656664704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •