Sayfa 925/934 İlkİlk ... 425825875915923924925926927 ... SonSon
Arama sonucu : 7468 madde; 7,393 - 7,400 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Son dakika haberine göre, Memur ve emeklilerin maaş zammını belirleyecek olan Kamu Görevlileri Hakem Kurulu, 8. Dönem Toplu Sözleşme kapsamında dördüncü kez toplandı. Toplantıdan çıkan karara göre 2026 yılı için yüzde 11 artı 7 lik teklif değişmezken, 2027 nin ilk altı ayına ilişkin teklif bir puan artırıldı. Öte yandan, teklifin ardından memurlar pazarlık masasından çekildi...

https://www.hisse.net/haber/son-daki...lli-oldu-14341

2. Memurların işi birakma ya da grev gibi bir hakkı var mı ?

Yoksa ağzında dişi olmayan canavardan kim neden korksun.

Boşuna okuyup zaman kaybetmiyelim.

3. CHP li Murat Bakan duyurdu: 34 polis hastanelik oldu

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 34 polisin dağıtılan kumanya nedeniyle hastanelik olduğunu duyurdu.

Bir video da paylaşan Bakan, şunları yazdı:

Muş ta Malazgirt Zaferi törenlerinde dağıtılan kumanyadan 34 polis kardeşimiz hastanelik oldu.

Sebep: denetimsizlik, ihmal, yönetim zaafı.

Bu ilk değil! Polis kumanyalarıyla ilgili defalarca uyardık.

Emniyet Genel Müdürlüğü sorumluluk almıyor, ders çıkarmıyor.

Boşuna demiyoruz polis sahipsiz, kimsesiz diye.

Polisine sağlıklı yemek veremeyen bir yönetim, ülkenin güvenliğini nasıl sağlayacak ?

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...k-oldu-2429679

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,568
    memura hiç zam yapmasınlar zaten çok maaş alıyorlar, memurlar benim gibi memur emeklisi olunca yani %40 maaş bağlanınca anyayı konyayı anlayacaklar, memurun emeklisine eksi zamda verseler olur sürünsünler

Ne büyük vatansevermiş rahmetli Bernar Nahum doğru yolu göstermiş, nur içinde yatsın.

Ulan götümün kenarı kadar toprağı olan ve iklimi bir çok ürüne elverişli olmayan Hollanda 150 milyar euro gaymelik tarım ihracatı yapıyor, sen ise otomobil satsan ne olacak ihracatın topu topu 250 milyar dolar gayme, üretim pisliği, çevre kirliliği, enerji ihtiyacı ot bok ise bize giriyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6. Bir astsubayin emekli maasi ne kadar acaba?

Emekli Astsubaylar, artan hayat pahalılığı nedeniyle maaşlarının yetersiz kaldığını belirtip İŞKUR'a iş başvurusunda bulundu.

https://www.reddit.com/r/borsavefon/...1%C4%9F%C4%B1/

7.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Işık görmeyen yere koy,açıkta kalırsa tadı aroması bozuluyor...
    Penceresinden bile yok odanın kapkaranlık. Güneş görmüyor oda hic.

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Ne büyük vatansevermiş rahmetli Bernar Nahum doğru yolu göstermiş, nur içinde yatsın.

Ulan götümün kenarı kadar toprağı olan ve iklimi bir çok ürüne elverişli olmayan Hollanda 150 milyar euro gaymelik tarım ihracatı yapıyor, sen ise otomobil satsan ne olacak ihracatın topu topu 250 milyar dolar gayme, üretim pisliği, çevre kirliliği, enerji ihtiyacı ot bok ise bize giriyor.
    Ben bu görüşe katılmıyorum, otomobil üretimi için başka yerde secilebilirdi ancak Hollanda istediği şeyi üretebilecek hale geldiği için tarım makineleri de dahil tarimda da ileri ülke oldu .

Doğru got kadar yer ama Amerka da New York un bir kısmını 1600 li yıllardan itibaren uzun süre elinde tutmuş sömürgeci bir ülke ve acayip de tüccar millettir.Hafife alınmaz .

Bernard Nahum ise ülkeye dünyanın en adi otosu ve en çok satılan otosunu Fiat 124 u getirip millete kakalamistir .Oğlu ile İnan Kıraç ta b.Ok gibi Peugeot minibüsleri yıllarca servis minibüsü olarak fiyat avantajı ile yutturmuslardir.Iki kaldırım arasını dönemez yarım saat otursan götüne batar koltuğu.Sadece ucuzdur.Neyse Fransa'nın deposunda mal kalmadı da kurtulduk.

Bize ne dediler ise onu yaptık benzin koymadık hesabı ile devrim otosunu da rafa kaldırdık.Berbat Nahum, Hayinn Nahum in oğludur .Harf hataları için özür dilerim.

Neyse Memduh Bayraktaroglu her görüşüne katılmam ve yaygaraci da bulurum ama bu videosu ilginç vakti olan izlesin

https://youtu.be/6Ur50BR1M8I?si=EKCKoV9fyzvgy-nK

Sayfa 925/934 İlkİlk ... 425825875915923924925926927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •