Sayfa 748/751 İlkİlk ... 248648698738746747748749750 ... SonSon
Arama sonucu : 6006 madde; 5,977 - 5,984 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

Dün akşamki durum, bugünkü kapanış 12,75 in üzerinde olmalı ki hisse rahatlasın...>>>tehlike sınırı.!!!
    ..teknik olarak Ekim ayını öne çıkaracak bir görünüm var...hisse zaten ağır hareket ediyor, Sermaye artışlarını dikkate aldığımızda tarihi direnci 17,22.-TL...(geçen yıl Temmuz ayı)....
    ...

...

AVRUPA LİGİ'NDEN ALACAĞI PARA
    Fenerbahçe Benfica'ya elenmesi ile birlikte yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek. Sarı-lacivertli ekip, Avrupa Ligi gruplarında yer alacak ve kazancı 16 milyon euroda kalacak.
    DEV GELİR KAÇTI
    Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nden elenmesiyle dev bir geliri kasasına koyma fırsatından da yararlanamadı. Sarı - Lacivertliler Şampiyonlar Ligi'ne katılsaydı 24.8 milyon euro ayak bastı parası alacaktı.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Seçim kararı alınması
    4 Temmuz'da Süper Lig 2025-26 sezonu fikstürünün çekilmesinin hemen ardından kulüp başkanı Ali Koç, yönetim kurulu kararı ile seçimli olağanüstü genel kurulun 13-14 Eylül tarihlerinde yapılmasına; ilk toplantıda yeterli çoğunluğun sağlanamaması durumunda ise kongrenin 20-21 Eylül tarihinde gerçekleştirilmesine karar verdiklerini açıklamıştır.[34]
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Seçim kararı alınması
    4 Temmuz'da Süper Lig 2025-26 sezonu fikstürünün çekilmesinin hemen ardından kulüp başkanı Ali Koç, yönetim kurulu kararı ile seçimli olağanüstü genel kurulun 13-14 Eylül tarihlerinde yapılmasına; ilk toplantıda yeterli çoğunluğun sağlanamaması durumunda ise kongrenin 20-21 Eylül tarihinde gerçekleştirilmesine karar verdiklerini açıklamıştır.[34]
    13 Eylül'e kadar hisse, bakalım nasıl bir formasyon izleyecek? ...Aylardır olumsuz olabilecek her şeyi satın aldı, daha da olumsuzluk kaldı mı ki??
    ...

Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    13 Eylül'e kadar hisse, bakalım nasıl bir formasyon izleyecek? ...Aylardır olumsuz olabilecek her şeyi satın aldı, daha da olumsuzluk kaldı mı ki??
    14 eylülde TS ile maç var,,nasıl olacak bu kongre bakalım.
    21 eylülde de kasımpaşa ile.
    Ali Koç yine bir madik atmasın?

14 eylülde TS ile maç var,,nasıl olacak bu kongre bakalım.
    21 eylülde de kasımpaşa ile.
    Ali Koç yine bir madik atmasın?
    Yeni transferler konusunda bana göre büyük problem yaşandı, geç kalındı, önceden olay bilindiği halde Şampiyonlar Ligi'nde oynaması mümkün olmayan futbolcular transfer edildi, bile bile lades oldu... Gelen transferler Türkiye süper ligi için tabiiki gayet pozitif, ezer geçerler artık, ama takım Şampiyonlar liginin dışına itilmeyecekdi...Süper lig 01.06.2025 de bitti, zaman geçti, geç kalındı, büyük bir zamanlama hatası oldu..
    ...

Fener Benficayı elerse tavan olur,,elenirse 12.50 lere kadar sarkar.
    Eleyebilir mi?
    Başta mou olmasaydı,ben bile olsaydım bu kadro ile rahatlıkla elerdim,,ama mou yu anlamak zor.Ne yaptığı,ne konuştuğu belli değil.
    Adam resmen tazminata oynuyor.

12,51 !!!!!
    ...

Sayfa 748/751 İlkİlk ... 248648698738746747748749750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •