bu kadar düşürecek ne var?
bu kadar düşürecek ne var?
Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Ne yok ki? F/K 89; PD/D 3.84; kar yerlerde sürünüyor, art niyet dersen tırıba, niyet Rahmani değil Şam şeytani iken bu fiyat bile çok buna. Yabancıya satış veya sapasağlam bir bedelsiz dışında olacağı bunun bu kadar. Hatta bu fiyatlar bile çok yüksek, ederi 3-5 kâğıt bunun…
Daha önce yazdığım gibi faiz indirimi talebi 82% den 87% ye çıktı bakalım Yükselen çekirdek enflasyonunu göz önünde bulundurmadan sırf piyasa istiyor diye fed faizleri indirecek mi ? Diğer bir durum 25 Agustos 8260 TL den bu güne kadar görüldüğü üzere diğer kağıtlar üzerken Egeen bu krizden etkilenmeden yukarı yapıyor. ( Bir sürü kağıt da realizasyonlar tam gaz gidiyor) 18 Eylül e kadar yatayda yalpalayacak gibi . Çıkarsa az az aldık der keyfimize bakarız düşerse hazırlık yaptık der dalarız. Asıl soru 18 Eylülde ne olacak 20 gün kaldı ayrıca bizim MB faizleri sağlam indirecek . Enflasyon ile mücadelenin adı negatif faiz olmuş. Yavaş yavaş toplayarak mutlu mutlu yoluma devam ediyorum. Satanlar ne aldıklarını yazarsa ilerde bakarız. Kim daha iyi yapmış. Eğer fed indirim yaparsa alım dalgası ve kar realizasyonları kaçınılmaz olur. Alark ve Egeen YAtırım yapan ihracat yapan ama ucuz tutulan dolar yüzünden zarar gösterilen şirketler.
Dip NoT : hala fed faiz arttıramaz görüşümde ısrar ediyorum. Fed en iyi ihtimal ile 1 kere ve son Qtr de indirim yapabilir.
Fed Faiz Görüntüleme Aracı - Investing.com
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Gene BRYAT peşindeyiz.
Karanlıkda ne haltlar yediniz gören varmıdır?
YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Karanlıkda 7525 e satışı koyan kimdi?
Hala 8200 TL haftalıkda destek olmalı ve altında kapanışlar riskdir .
Haftalıkda gelecek ayda önemli Chp davası olayı kapanacakmı sürecekmi.
artı Borsa iktidar konuşmalarınada allerjik
Buralar geçilirse 8200 üzeri kalışlarda yeni zirve ihtimalimiz artar bak bu kadar net yazıyorum ve ardındayım lafımın kötü bile olsa eylülde borsa 1 ay yada 2 aya yeni zirve beklerim artık.YTD.8200 üzeri haftalıkda kalmalıyız.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Ege endustriye ambalaj veren firmanın pazarlama işini gördüm oda emekli olmuş benim gibi ondada Ege end hisse vardı birgün görüşmeye gittiğinde babada pinarbasina gelmiş kapıda karşılaşmışlar elini öpmüş sermaye artırımı yapmiyacakmisiniz diye sordum çok kızdı sende çorbaya su katanlardanmisin biz Özkaynagi artırmak için uğraşıyoruz sizde anlamsız işlere uğraşıyorsunuz bak Ege freni ekledik çoğunluk hissesi Ege endustride demiş bunu Yedi sekiz sene evel anlatmisti bende yazmıştım.Arkadasa dedimki şu an gidip gelmiyormusun gitmiyorum içerde birkaç arkadaş kaldı onlara sormuyormusun dedim Mustafa beye kalsa çoktan semaye artırmış ama baba hala asla sermaye artırımı artırmak yok kafa bulandirmayi asıl olan ozkayna diyormuş kısaca baba ölmeden tezyit yok.
baba haklı da olsa , istese de istemese de sermaye artışını yapmak zorunda kalacağı durumlar ortaya çıkabilecek.
Yer İmleri