bu kadar düþürecek ne var?
bu kadar düþürecek ne var?
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Ne yok ki? F/K 89; PD/D 3.84; kar yerlerde sürünüyor, art niyet dersen týrýba, niyet Rahmani deðil Þam þeytani iken bu fiyat bile çok buna. Yabancýya satýþ veya sapasaðlam bir bedelsiz dýþýnda olacaðý bunun bu kadar. Hatta bu fiyatlar bile çok yüksek, ederi 3-5 kâðýt bunun…
Daha önce yazdýðým gibi faiz indirimi talebi 82% den 87% ye çýktý bakalým Yükselen çekirdek enflasyonunu göz önünde bulundurmadan sýrf piyasa istiyor diye fed faizleri indirecek mi ? Diðer bir durum 25 Agustos 8260 TL den bu güne kadar görüldüðü üzere diðer kaðýtlar üzerken Egeen bu krizden etkilenmeden yukarý yapýyor. ( Bir sürü kaðýt da realizasyonlar tam gaz gidiyor) 18 Eylül e kadar yatayda yalpalayacak gibi . Çýkarsa az az aldýk der keyfimize bakarýz düþerse hazýrlýk yaptýk der dalarýz. Asýl soru 18 Eylülde ne olacak 20 gün kaldý ayrýca bizim MB faizleri saðlam indirecek . Enflasyon ile mücadelenin adý negatif faiz olmuþ. Yavaþ yavaþ toplayarak mutlu mutlu yoluma devam ediyorum. Satanlar ne aldýklarýný yazarsa ilerde bakarýz. Kim daha iyi yapmýþ. Eðer fed indirim yaparsa alým dalgasý ve kar realizasyonlarý kaçýnýlmaz olur. Alark ve Egeen YAtýrým yapan ihracat yapan ama ucuz tutulan dolar yüzünden zarar gösterilen þirketler.
Dip NoT : hala fed faiz arttýramaz görüþümde ýsrar ediyorum. Fed en iyi ihtimal ile 1 kere ve son Qtr de indirim yapabilir.
Fed Faiz Görüntüleme Aracý - Investing.com
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Gene BRYAT peþindeyiz.
Karanlýkda ne haltlar yediniz gören varmýdýr?
YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Karanlýkda 7525 e satýþý koyan kimdi?
Hala 8200 TL haftalýkda destek olmalý ve altýnda kapanýþlar riskdir .
Haftalýkda gelecek ayda önemli Chp davasý olayý kapanacakmý sürecekmi.
artý Borsa iktidar konuþmalarýnada allerjik
Buralar geçilirse 8200 üzeri kalýþlarda yeni zirve ihtimalimiz artar bak bu kadar net yazýyorum ve ardýndayým lafýmýn kötü bile olsa eylülde borsa 1 ay yada 2 aya yeni zirve beklerim artýk.YTD.8200 üzeri haftalýkda kalmalýyýz.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Ege endustriye ambalaj veren firmanýn pazarlama iþini gördüm oda emekli olmuþ benim gibi ondada Ege end hisse vardý birgün görüþmeye gittiðinde babada pinarbasina gelmiþ kapýda karþýlaþmýþlar elini öpmüþ sermaye artýrýmý yapmiyacakmisiniz diye sordum çok kýzdý sende çorbaya su katanlardanmisin biz Özkaynagi artýrmak için uðraþýyoruz sizde anlamsýz iþlere uðraþýyorsunuz bak Ege freni ekledik çoðunluk hissesi Ege endustride demiþ bunu Yedi sekiz sene evel anlatmisti bende yazmýþtým.Arkadasa dedimki þu an gidip gelmiyormusun gitmiyorum içerde birkaç arkadaþ kaldý onlara sormuyormusun dedim Mustafa beye kalsa çoktan semaye artýrmýþ ama baba hala asla sermaye artýrýmý artýrmak yok kafa bulandirmayi asýl olan ozkayna diyormuþ kýsaca baba ölmeden tezyit yok.
baba haklý da olsa , istese de istemese de sermaye artýþýný yapmak zorunda kalacaðý durumlar ortaya çýkabilecek.
Yer Ýmleri