Sayfa 703/967 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713753803 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 5,617 - 5,624 arası.

Konu: Viop LXVI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,260
     Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Bear bull bu yükselişte opsiyonlarda terste kaldın mı?
    kalmaz olurmuyum.

Petkoş ne var ne yok aldı götürdü.
    4000-5000 pozla - 950K gibi bi rakam

17 den 22 yi gördü
    bana ay içinde %10 sınırını geçmeyecek hisse lazım , bu ay bunun dötüne nişadır sürdüler.
    Bear_Bull
    @BearBull26

Kızılay temsilciliği AKP kadrosuna teslim
    Depremde çadır satışıyla büyük tepki çeken, yandaş vakıflara aktardığı bağışlarla gündemden düşmeyen Kızılay, liyakat yerine iktidar bağlantılı isimleri yönetim kadrolarına getirmeye devam ediyor. Son örnek Tunceli’de yaşandı. AKP İl Başkan Danışmanı İlksen Orhan, Kızılay Tunceli Temsilciliğine atandı.

Adalet liyakat sıfır
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,987
    Hayır fahrettin Altun un 20 yaşında üniversitede okuyan oğlunun yüzlerce dönümden oluşan orman meyvelerinden oluşan ürünleri de olabilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Onun karısı yüzünden ceza yedim neymiş hortlak demişim hırsız demişim,karısı 5 yerden maaş alıyormuş+huzur hakkıda alıyormuş,10 sene bakanlıkta görev yaptım üst noktada,kayıt dışı malları kayıt altına aldım,rahmetli dedemde Atamızın korumasıydı,ayrıca gönüllü 2 alay komutanı osmanağanın yaveriydi,savaşta verilen bağışları paşam,ağam fakirlere verin bunları diyen adamdı elinde arazi çok olduğu için,tahmini bağış 2 milyar dolardı,bu yazdıklarımın aynisini savunmamda belirttim,kartal anadolu adliye hakimleri,bu belirttiklerimi es geçmiş sadece hortlaktan bana ceza kesmişlerdi,yargıtaya anayasa mahkemesine gitmesin diyede hakkımı ağır cezada arasın diye kararı geri bırakmıştı,mahkeme cezası cüziydi,oda değeri kağıtların masrafıydı,ama paragöz avukatları dururmu,ağır cezada kararı onadı beni suçladı avukatları masraf ettik diye,parayı vermez diye anında beni icraya verdi,o zaman askeri ücret 4-5 cıvarıydı,ödemezdimde araçlarıma evlerime haciz koydurtmuşlar mecbur ödedim,zamanlan belirtirim bizim aile bizzat kutsanmış ailedir,çünkü bütün savaşlarda çok şehit verdik,çoğu havasçıdır metafizik işleriylen uğraşırlar,benimki daha farklı geleceği görme yeteneğim var,bu herzaman olmuyor zamanlan,neyse fahrettini kanser ettim kodlanmış sembollerlen,karısı ne alemde bilmiyorum,yani Allah belalarınımı verdi bilmiyorum zat cezasını kesti iletişim daire başkanlığından alarak insak hakları bölümüne verdi,ayni olayı zatada uyguladım,sendeliyor içi kanser ondanmı bilemiyorum,elde ettikleri gelirleri boğazından gelsin,nasıl deniz gezmişe hakimi idam kararı verip yemek yerken boğulmuştu sonları o hakim gibi olsun,bu devletin malı deniz yemiyen kerize karşıyım,bu ülkede herşeyde tüğsüz yetimin garibanında hakkı vardır,bu vatanı bize emanet eden Atamızın ve silah arkadaşlarınında çok emeği vardır...

4. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Son 27 aydır tek haneli seviyelerde seyreden işsizlik oranı, üretimi desteklerken ekonomiye artan güveni de güçlendirmektedir. Kadınlarda ve gençlerde mevsim etkisinden arındırılmış verilere göre temmuz ayında işsizlik azalırken istihdam seviyesi yükselmiştir." ifadesini kullandı.

herşey çok iyimiş arkadaşlar dagılabiliriz...

o zaman faiz indirimine falanda gerek yok...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    kalmaz olurmuyum.

Petkoş ne var ne yok aldı götürdü.
    4000-5000 pozla - 950K gibi bi rakam

17 den 22 yi gördü
    bana ay içinde %10 sınırını geçmeyecek hisse lazım , bu ay bunun dötüne nişadır sürdüler.
    Alt üst aralığın dışına stopları koymuyorsun sanırım. Trende döndüğünde o taraf pozları kalacak, terste kalanlar stoplayacak şekilde çalışmıyor mu opsiyon piyasası?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,987
     Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Kızılay temsilciliği AKP kadrosuna teslim
    Depremde çadır satışıyla büyük tepki çeken, yandaş vakıflara aktardığı bağışlarla gündemden düşmeyen Kızılay, liyakat yerine iktidar bağlantılı isimleri yönetim kadrolarına getirmeye devam ediyor. Son örnek Tunceli’de yaşandı. AKP İl Başkan Danışmanı İlksen Orhan, Kızılay Tunceli Temsilciliğine atandı.

Adalet liyakat sıfır
    Bunlar nasıl olsa zat başımızda ve arkamızda diye her pisliği yapıyor,artık ne zamana kadar bakalım,zamanı gelince böğürerek biri çıkar helal süt emmişi kusturur bunları,zaten bizzat gördüm tarih veremem,ibreti alem görecek bunların halini,ABD bazı üst görevdekiler devamlı yürüyen cesetler diyor,işimizi gördükleri herşeyi emrimizlen yaptıkları için kullanmaya devam edeceğiz diyor,onlar desin devamlı dünya liderimiz diye,hepsi hikaye...

7. Refaba ne diyeyim vakıf mallarına bile çökmek için yasa çıkartan bir güruh. Bulaşsan pislik sıçrıyor ama söylemeyince de dört beş gün kabız oluyorsun WC de yine acı çeken sen oluyorsun

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,260
    Alt üst aralığın dışına stopları koymuyorsun sanırım. Trende döndüğünde o taraf pozları kalacak, terste kalanlar stoplayacak şekilde çalışmıyor mu opsiyon piyasası?

çalışırda ,
    bende stop olmak diye bişey yok.
    erkekliğe sığmaz
    Bear_Bull
    @BearBull26

Sayfa 703/967 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713753803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız