Sayfa 655/657 İlkİlk ... 155555605645653654655656657 SonSon
Arama sonucu : 5255 madde; 5,233 - 5,240 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1. [IMG][/IMG]
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

2. Ben bu işi bilmiyorum, net...Bu finansal verilere rağmen bilanço açıklandığından bu yana düşüyor...Aynı dönemde esas faaliyet kârı bile yazamamış VESBE %30'dan fazla yükseldi... İnanılmaz...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

3.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Ben bu işi bilmiyorum, net...Bu finansal verilere rağmen bilanço açıklandığından bu yana düşüyor...Aynı dönemde esas faaliyet kârı bile yazamamış VESBE %30'dan fazla yükseldi... İnanılmaz...
    Yabancı bir haftadır yavaş yavaş

borsaya giriş yapıyor. Aracı

kurumlar yabancının sevdiği

hisseleri baskilayarak onlara

hisse alımı için yol açıyor

Hiç moralinizi bozmayın

Hisse bana göre çok iyi olacak

Biraz zamanı var
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

17.35 kırıldıktan sonra, düzeltme biraz daha derinleşti.. şu an 16.82 desteğini denemeye çalışıyor... adam olacak çocuk, haftalıktaki 17.07 ve üzerinde... trambolin üzerinde hoplayıp zıplarken 16.50 desteği de yakın takip edilmeli..
    not:düzeltmedeki barları inci gibi dizmiş.. yine de turkuaz ve lacivert bir noktada kesişecek..

iyi çalışmalar..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

6. Distil alkol ne demek..

Distile alkol, bira veya şarap gibi fermente (mayalanmış) düşük alkollü içeceklerin, damıtma (distilasyon) adı verilen işlemle alkol oranının artırılması sonucu elde edilen bir içkidir. Damıtma işlemi, alkollü sıvının önce buharlaştırılıp sonra yeniden yoğunlaştırılarak su gibi diğer bileşenlerden ayrılması ve daha konsantre bir alkol elde edilmesi esasına dayanır. Rakı, viski, votka ve cin gibi içkiler distile alkol örnekleridir.

7. Dün Cumhurbaşkanı Çin de

Putin ile görüştü, Ticaret hacmini

artırma konusunda mutabık kaldılar

detaylar tam açıklanmadı ama

Muhtemelen Rusya'daki efes in

durumunda görüşülmüştür

Detaylar yakında ortaya çıkar
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

8. Yıktın perdeyi eyledin viran, Koşup sahibine haber vereyim heman.

sonradan haberim oldu.. başka senetlerle uğraşıyordum...dipten tek lot bile alamadım.. ama gözler çöplükte.. olası hareket aralıkları biraz daha belirginleşti..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Sayfa 655/657 İlkİlk ... 155555605645653654655656657 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •