Sayfa 785/941 İlkİlk ... 285685735775783784785786787795835885 ... SonSon
Arama sonucu : 7523 madde; 6,273 - 6,280 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    KARADUMAN birde kafayı rsı macd falana takdı idi. Birde aylık bakıyordu. MACD aşağı kesmiş işte sat devam mış. Onun ucunu bükerlerse ne olur demiştim. Tabi kaale bile almamış idi. Bugün geldiğimiz noktada o uç büküldü işte. Henüz kesmedi ama o ve kuzu (önümüzdeki hafta taban bankacılık çökecek yok tepelerine bindim falan) kimseye mal aldırmadılar 9000 lerde. Üzgünüm ama faiz karşısında yüzde 60 reelde zaten yüzde 20 düşmüş bir borsa varken hala dip bekleyen birileri bence art niyetli idi o dönem. Yada bu işten hakikaten anlamıyorlardı.
    Amma velakin. Bugün itibari ile kağıtlarımda epey bir oranda likit oldum (bi tanesi kchol idi ağızdan kaçtı idi 140 larda iken diğer 2 sini belirmedim idi zaten isim yazmak da istemiyorum) yok yukarı bam bam devam ederse bir yerlerden bizde birşeylere tutunuruz o zaman.
    Biraz mola.
    22 ağustosda biraz da şansa çıkmış idik.
    Haziran 30 da başlattığı trend de dolar bazlı da 3 temmuz gününe tl bazlıda 24 temmuz gününe dönüverdik. 2 ayda gittiği yerden 1.5 günde düştü . 30 haziran tavan layarak başlattıkları süreçde tam 4 kere 3-4 günlük eksilerden sonra sert almışlardı bu sefer sert aşağı bastılar. Kimse shorttan para kazanıyorum falan demesin bu arada.
    Piyasada öyle bir düzenek kurmuşlar ki kimseye para kazandırmıyorlar. 9000 lerde de yaptılar millet short abanıyordu. Bir anda tavana çektiler. Dün işlerim vardı. Telefondan bir baktım -5.
    Misal bugün yarın TVF ile ziraat hemen devreye girer. Hemen uptrick kuralı falan devreye alınıyor. Neden kardeşim??? Bırak sert oynasın piyasa o zaman.
    Basacaksan adam gibi bas. Neden ziraat ı devreye alıyorsun. Yok alacaksın o zaman dün devreye al düşmesin hiç . Kağıt bazlıda saçma hareketler. Bütün bankalar eksi garan +2 falan gibi. Borsayı tamamen ekrandan çıkarmak lazım artık diye düşünmeye başladım.
    Uzun vade yatırım zaten saçmalık idi de kısa vade trade falan da adam çarpma üzerine kurulmuş. Bugün -7 de yapabilir birileri emir alır devreye girerse +2 de. Git barbut bas daha iyi.

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Adalet bakanı tunç: Türkiye bir hukuk devletidir.

Allah'a şükürler olsun yargımız CHP'yi yok etmek için hunharca çalışıyor

Tecavüz gasp dolandırmak cinayet uyuşturucu
    Bunlara alıştık sıkıntı yok en büyük tehlike CHP
    Onuda inşallah bertaraf edeceğiz allahın izniyle
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3. 16.00 dan sonraki oyuna bakalım yemek kahve molası.
    kolay gelsin.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. Tabi birde demokles in kılıcı gibi dolar duruyor başımız üzerinde. Parana dolar bazlı bakmadan kimse kazanıyorum kaybediyorum da demesin. Yarın bir kalkarız dolar 50. Bankalar online dolar satışı 54. Alış 43. Veya komple dolar satışı yasaklanmış.
    Hadi buyur burdan yak. Borsa gibi sonuçda TL bazlı bir yatırım aracında olanlara birde oradan saplarlar. İyice çirkin bir hal almaya başladı. MB başkanı devlet tahviline yabancı çekemiyoruz borsa diyor Devletin başı borsamız şanlandı maşallah diyor . Bammm.

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    eminsin ÇÖKÜŞün yeni başladığından..?
    3-4 ayda devrilme oluyor bIST'te..2-3 günü geçmez..

biraz mola verirler.. yine aynı senaryo vadeli de vatandaşı sıfırlatıncaya kadar devam..
    bu işlerin eminliği.. %100 lüğü falan olmaz.. borsa böyle biryer değil zaten.

yarın imamoğlu çıkar.. caaartt diye alırlar.. falan filen. ertesi gün deprem olur. tabandan taban beğenirsin.

bildiğin şeyler..

bence düşüş yeni başlıyor ..

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bu işlerin eminliği.. %100 lüğü falan olmaz.. borsa böyle biryer değil zaten.

yarın imamoğlu çıkar.. caaartt diye alırlar.. falan filen. ertesi gün deprem olur. tabandan taban beğenirsin.

bildiğin şeyler..

bence düşüş yeni başlıyor ..
    Yarına kalmadan bugün bile emir gelebilir carttt diye GARAN çizmeye başlar. Onu gören diğer bankalar da diplerden kalkar. Zaten gerisinde çok ciddi düşüşler yok. Bir bakmışsın +3 kapamışız. Olmaz diyebilir misin.?? Yok CHP den sert açıklamalar falan -7 kapamışız. Olmaz diyebilir misin ? Shortdan para kazanıyorum diyenler hadi basssınlar parayı . Dün 35 40 dk içinde bitirdi herşeyi. son 1.5 ayı sildi attı. Tam 15.30 barında mı bastın parayı aqua. Bugünkü eksiye bakmayın dünkü dibin altında değiliz.

7. İstanbul Barajları Alarm Veriyor: Su Stoku Yalnızca 90 Günlük!
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Yarına kalmadan bugün bile emir gelebilir carttt diye GARAN çizmeye başlar. Onu gören diğer bankalar da diplerden kalkar. Zaten gerisinde çok ciddi düşüşler yok. Bir bakmışsın +3 kapamışız. Olmaz diyebilir misin.?? Yok CHP den sert açıklamalar falan -7 kapamışız. Olmaz diyebilir misin ? Shortdan para kazanıyorum diyenler hadi basssınlar parayı . Dün 35 40 dk içinde bitirdi herşeyi. Tam 15.30 barında mı bastın parayı aqua. Bugünkü eksiye bakmayın dünkü dibin altında değiliz.
    yukarıda zaten onu anlatmaya çalıştım.. bu işlerin eminliği olmaz diye. heral anlamada sıkıntı var.

haa sen caaaartt diye yukarı çizeceğinden eminsen.. buyur fulle longu ne diyim ) işin rast gitsin

bana shortla deme ben zaten shortum

Sayfa 785/941 İlkİlk ... 285685735775783784785786787795835885 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •