22 ağustosda biraz da şansa çıkmış idik.
Haziran 30 da başlattığı trend de dolar bazlı da 3 temmuz gününe tl bazlıda 24 temmuz gününe dönüverdik. 2 ayda gittiği yerden 1.5 günde düştü . 30 haziran tavan layarak başlattıkları süreçde tam 4 kere 3-4 günlük eksilerden sonra sert almışlardı bu sefer sert aşağı bastılar. Kimse shorttan para kazanıyorum falan demesin bu arada.
Piyasada öyle bir düzenek kurmuşlar ki kimseye para kazandırmıyorlar. 9000 lerde de yaptılar millet short abanıyordu. Bir anda tavana çektiler. Dün işlerim vardı. Telefondan bir baktım -5.
Misal bugün yarın TVF ile ziraat hemen devreye girer. Hemen uptrick kuralı falan devreye alınıyor. Neden kardeşim??? Bırak sert oynasın piyasa o zaman.
Basacaksan adam gibi bas. Neden ziraat ı devreye alıyorsun. Yok alacaksın o zaman dün devreye al düşmesin hiç . Kağıt bazlıda saçma hareketler. Bütün bankalar eksi garan +2 falan gibi. Borsayı tamamen ekrandan çıkarmak lazım artık diye düşünmeye başladım.
Uzun vade yatırım zaten saçmalık idi de kısa vade trade falan da adam çarpma üzerine kurulmuş. Bugün -7 de yapabilir birileri emir alır devreye girerse +2 de. Git barbut bas daha iyi.
Yer İmleri